2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
سلام عزیزم  بستگی داره گلم به اینکه رحم کی به ضخامت دلخواه برسه وقتی به اون حد رسید پروژسترون ...

من معمولا سه روزه هارو همیشه روز شونزدهم برام انتقال میدادن اینبار دکتر گفته پنج روزه میکنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخ ...

برای منم میخونی عزیزم؟ یه دنیا ممنون😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مامان سبحان چقدر زنداداشت رو دوست داری 😍 خوش به حالش 

عزيزم دوستش كه واقعا دارم همينطور برادرم رو چون من فقط همين يك برادر رو دارم و خواهر هم ندارم خيلي دلم ميخواد اونها هم صاحب فرزنداني سالم و صالح بشن . 😍😍😍

سلام کی میری برای انتقال؟

سلام عزیزم، فعلا معلوم نیست دکترم گفت تو تلگرامش اعلام میکنه هنوز که خبری نشده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم دوستش كه واقعا دارم همينطور برادرم رو چون من فقط همين يك برادر رو دارم و خواهر هم ندارم خيلي د ...

خودتم مهربونی ایشالا خدا واست حفظشون کنه 

اخه یادمه گفتی مامان شد یا من اشتباه میکنم ؟ 

ایشالا هر چه زودتر بشی عمه 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم  بستگی داره گلم به اینکه رحم کی به ضخامت دلخواه برسه وقتی به اون حد رسید پروژسترون ...

عزیزم دکتر بهم فرتیل داداه به نظرت تاثیر داره تو مثبت شدن تقویته.نوشته فرتیل سی ام.کسی هست ک مثبت شده بااین دارو

از دیروز وارد سیکل انتقال شدم و استرادیول هام شروع شدن ماه پیش هم هیسترو و خراش آندومتر داد دکتر واسم .حالا برای اینکه جنینام بلاست بشن خودم باید برم به جنین شناس بگم بزاره تا به بلاست برسن یا خودشون تشخیص میدن

سلام بچه ها من ۳۱ نوبت دارم رویان

صدددصد هم ای وی اف میکنن چون لوله هامو دکتر بسته

میخاستم کمکم کنید لازمه از الان تقویتی خاصی بخوریم خودم و شوهرم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
منم باورم نمیشه 😔 گفت بتات ۲۵شده منم انقدر ذوق زده شدمو گریه کردم گفت میترسیم نیاد بالا و ناامید بش ...

انشالله انشالله میری آزمایش میدی بتا رفته باشه بالا،حتی اگر این جور هم نشد ناراحت نشو،همین یه نشونه ست برای اینکه بدونی طبیعی هم امکان داره مامان بشی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...