2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
ازمايشگاه ابن سينا انجام ميده ، ٥٧٠ فكر كنم من انجام دادم

میشه لطفا بگین چقد طول میکشه جوابش حاضر بشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهک جون پریود شدی ؟الان داری دارو استفاده میکنی؟

نه نشدم اخرین قرص ال دی هم ۵شنبه خوردم فردا وقت دکتر دارم چون فقط دوشنبه و چهارشنبه هست خودش گفت دوشنبه بیا خدا کنه امشب یا صبح بشم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره ادم میگه چیه یه ماه عقب بیوفته ولی نمیشه تو کار دکترم دخالت کرد

اهوم.

عزیزم تو انتقال دادی؟؟ شما بودی ی دخترم داشتی🤔 

من بعد عمل هنوز نرفتم راجب جنینا حرف بزنیم اصلا نمیدونم چند تا تخمک کشیدن تلفنی فقط گفتن ک ۶ تا گرید آ هستش ک دوتاشو انتقال میدن

نه عزیزم ۵تائه کلا هنوز پی جی دی نشدن قبل انتقال انجام میدن 

چه جالب از هر کی میپرسم اینو میگه ولی ابن سینا قبل فریز برام تعیین جنسیت کرد 

چه جالب از هر کی میپرسم اینو میگه ولی ابن سینا قبل فریز برام تعیین جنسیت کرد

من اصرار کردم دکترم گفت اول تعیین جنسیت کنیم موقعی که ازفریز بیرون میاد کیفیتشون پایینه نمیدونم راسته یادروغ 

من اصرار کردم دکترم گفت اول تعیین جنسیت کنیم موقعی که ازفریز بیرون میاد کیفیتشون پایینه نمیدونم راست ...

نمی دونم ازشون بپرسم جوابشو میدن موقع انتقال دکتر که تعیین جنسیت می کنن گفتن جنیناتون خیلی خوبه ولی دفعه قبل یدونه انتقال دادم نشد تعجب کردم چون من طلیعی زود باردار میشم اندفعه می خوام دوتا انتقال بدم

نمی دونم ازشون بپرسم جوابشو میدن موقع انتقال دکتر که تعیین جنسیت می کنن گفتن جنیناتون خیلی خوبه ولی ...

به منم دکتر گفت ۳تاشون خیلی خوبن منم طبیعی باردار میشم ولی شانسیه خوشبحالت باز جنینات زیاده من چی بگم 😢ایشالا که ایندفعه حتما مثبت میشی 

به منم دکتر گفت ۳تاشون خیلی خوبن منم طبیعی باردار میشم ولی شانسیه خوشبحالت باز جنینات زیاده من چی بگ ...

ایمطوزی فکر نکن حتما تو ۵ تا چندتا جنسیت مورد نطرت هست خدا کنه خیلی پروسه چرتیه