2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

دوستان کسی بوده تو دوره مصرف استرادیول بعد از هیستروسکوپی پریود بشه؟16 روز قبل هیسترو شدم بقایای سقطم هم دراوردن اما امروز پریود شدم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم به یائسگی نیست حتما هورمونات بهم ریخته اکی میشه انقدر که ماها استرس داریم و فکرمون درگیره ا ...

فدات بشم خواهری واقعا ممنون بابت روحیه دادنت😍

بخدا اون ماه به قدر فشار فکری روم بود چون مرکز من دولتیه هنوز اجازه انتقال ندادن خیلی ناراحتم بخدا.. 

لطفا اگه اطلاعاتی در مورد موضوعی ندارید الکی دکتر نشید😊 فقط بلدین روحیه آدمو خراب کنید. یعنی هرکس ی ...

بدن ادم تغيير مي كنه ، من خواهرم هر چند وقت يك بار دو يا سه ماه نميشه ، خدارشكر تو ماه اول اقدام باردار شد ... بر اثر استرس جابجايي و اين چيزا پري هم عقب ميشه ، فقط به خودت فكر كن و استرس هيچ چي نداشته باش

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

سلاام خانوما خوبین من قبلا با ی کاربری دیگ اینجا سوال میکردم میشه دوباره کمکم کنین🙁

من جنینامو فریز کردم گفتن دوماه بعد روز دوم پری برم حالا من پری اول رو منظم شدم ولی پریی دوم نمیاد قرار بود یکم پریود شم میگم برا شمام اتفاق افتاده؟؟ هنوز ب دکترم نگفتم راهمم دوره☹

الان ازمایش رو نگاه کردم مورفوی نرمال دو دهم درصد بود ۰۲٪ تعداد ۱۲ میلیون حرکات صفر...اوضاع داغون😁 ...

ایشالا که یکی از همون خوباش سریع تخمکتو بارور می کنه 

تعداد واسه همسر منم ۱۴ م بود 

ایشالا در بهترینها در انتظارته 

فدات بشم خواهری واقعا ممنون بابت روحیه دادنت😍 بخدا اون ماه به قدر فشار فکری روم بود چون مرکز من دو ...

بیشتر ماله استرس 

استرستو سعی کن کنترل کنی میاد هرچی بهش فکر کنی بدتره البته من خودم از اون دسته آدمام که همش فکر می کنم ولی باید سعی کنیم اینطوری نباشیم 

سنت خیلی خوبه چیزای مقوی خودت و همسرت بخورین سعی کن فیلم و کتاب بخونی یکم سرت و گرم کن عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلاام خانوما خوبین من قبلا با ی کاربری دیگ اینجا سوال میکردم میشه دوباره کمکم کنین🙁 من جنینامو فری ...

طبیعیه ماله داروهایی که خورده شده استرس نگیر میاد حتما 

منم اینطوری شدم پری دوم بعد پانکچر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستان من میخوام ماه بعد دوباره انتقال بدم . دکتر گفته قبل از انتقال ی تست کرونا انجام بدم . بیمارستان آبان زنگ زدم که اونجا انتقال میدم . گفت فقط آزمایش خون رو انجام میده تست سرولوژی ولی تست حلق رو انجام نمیده .ولی دکتر برای من هردوش رو نوشته . خواستم بپرسم شماتو تهران جایی رو میشناسید که هردو تست را با هزینه کمتر انجام بده؟تست خون که قیمتش بالا نیست ولی حلق فک کنم گرون باشه .کسی هست انتقال بخواد بده و تست کرونا هم انجام داده باشه؟لطفا منو راهنمایی کنید

اولا اینکه خدا نکنه. دوم اینکه جای اینکه بگی انشاالله بارداری میگی یائسه شدم؟ ممنون از روحیه دادنتون ...

ببین خانم جان من نمیدونم هدف شما از شرکت تو این تاپیک چیه،ولی مطمئنا هدف من و بقیه دوستان علاوه بر همدردی، دادن اطلاعات مفید به همدیگه هست،شما با شکلک خنده گفتید یایسگی تو این سن ؟منم خدمتتون عرض کردم که بله یک همچین چیزی امکان پذیر هست وگرنه اصلا قصد تخریب روحیتون رو نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان

ازمایش سلفری رو همه ی شما ک با ای وی اف باردار شدید انجام دادید؟؟؟

من فقط سونو و آزمایش ان تی و آنومالی رو انجام دادم خداروشکر مشکلی نبود .آزمایش های تکمیلی  مثل سلفری و اکوی قلب جنین و ... انجام ندادم .بچه ها همه ی شما اینارو انجام دادین؟؟؟

لازمه ک انجام بدیم؟؟

۲۹ سالمه

سلفری ک وقتش گذشته اکو قلب لازمه بگم برام بنویسه؟ دکترمو عوض کردم