2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ستاره جان برای من بار اول مثبت شد ...20 تا تخمک داشت که اسپرم همسرم ضعیف بود 10 تا جنین با کیفیت داش ...

سلام عزیزم تو انتقال اول که مثبت شدین چیکار کردین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فعلا فقط میخوام اطلاعات جمع کنم به امریکا که نمیفرستن تخمک، تو امریکا کار با ایران ممنوعه ولی میتو ...

سلام عزیزم مگه dfi  چنده؟

Dfi همسرم 25 بود و دکتر جنتی اورواوژ گفت روی مرزه ولی مشکل خاصی نیست! مشکل سن خانمه 

بعد دید درهر تخمک به تعداد خوب وجود داشته و بعضیاش جنین نشده دارو داد سه ماهه دارو مصرف میکنه البته فقط کیوتن و ال کارنیتین رو حاضر شد بخوره سینال اف بهش داد که نزد حالام چشم بسته بدون اینکه بفهمیم dfi چند شده رفتیم سیکل پانکچر سوم جنتی گفت دو نوبت نمونه بده بفاصله دو ساعت و از نمونه دوم استفاده بشه واسه پانکچر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم تو انتقال اول که مثبت شدین چیکار کردین؟

سردی نخوردم گوشت گوسفندی همیشه با سیاهدانه و روغن زیتون شکمم رو ماساژ دادم کار خاصی نکردم واقعا اینا رو هم همیشه انجام میدم چون من یه خیار و گوجه میخورم باید نبات بخورم چون بلافاصله سردیم میشه...فقط باید خدا بخواد 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سردی نخوردم گوشت گوسفندی همیشه با سیاهدانه و روغن زیتون شکمم رو ماساژ دادم کار خاصی نکردم واقعا اینا ...

ما فقط گوشت گوسفند می خوریم ولی از دیروز شروع کردم دارم روغن سیاهدانه رو رحمم و ماساژ میدم 

بله باید خدا بخواد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ما فقط گوشت گوسفند می خوریم ولی از دیروز شروع کردم دارم روغن سیاهدانه رو رحمم و ماساژ میدم  بل ...

چند بار انتقال دادی گلم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دقیقا دوستان  منم گهگاه تاپیک رو دنبال می کنم و خواننده خاموش هستم. منم با ذخیره تخمدان خوب ، ...

همسر من بعد از عمل وریکوسل فاکتورهای ازمایش اسپرمش خییلی ضعیف تر شد..و جالبه داروهایی هم که قبل و یا بعد عمل داده بودن به همسرم هم اوضاع اسپرم رو ضعیف تر کرد عجیب بود برام🤔🤔

من چون ۶ بار انجام دادم و منفی شدم و سنم هم بالاست بهم پیشنهاد اهدایی دادن با اینکه خودم با هر بار پ ...

سنت بالای ۳۵ هست؟ سال ۹۹ شدم ۳۹ سال...

یک انتقال منفی ، یک انتقال مثبت و سقط تو ۸ هفته...

تیر ماه سه ماه از سقطم میگذره باید برم سیکل سوم انتقال...

انتقال اول مثبت شد بعد سقط شد؟ چه زمانی بود؟ دوباره کی انتقال دارید؟

بهمن انتقال دادم ...رشدش متوقف شد و ایست قلب ...مشکل انعقادی داشتم....27 فرودین با قرص سقط کردم خودشدفع نشد 2 هفته قبل هم هیسترو شدم بقایا داشتم با پریود بقایا نیامد دکتر ال دی داده بود بعد از سقط پریود شم چون خودبه خود نمیشم اما دفع نشد ...انشاله مرداد ماه چون الان استرادیول و دوفاستون میخورم. امروزم رفتم بقیه ازمایشات رو که دکترم ننوشته بود رو دکتر زرنانی برام نوشت انجام بدم 

سنت بالای ۳۵ هست؟ سال ۹۹ شدم ۳۹ سال... یک انتقال منفی ، یک انتقال مثبت و سقط تو ۸ هفته... تیر ماه ...

مشکلت رو متوجه شدی که چرا سقط شده؟

موفولوژی قبل عمل ۱ بود ، چون سنمون هم بالا است (خودم ۳۷، شوهرم ۴۳) هر دکتر می رفتیم می گفت طبیعی حدا ...

خداروشکر که نتیجه گرفتید 🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏