2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
پاشا خانم شما چرا کاندید تخمک اهدایی شدید؟؟هزینه ها چقدر هست براتون و اینکه آزمایشات خاصی ژنتیکی لاز ...

16 میلیون بدون ویزیت و سونو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
یعنی پی سی او؟شما اطلاع دارید این آمپول برای ذخیره کم هم تجویز میشه یا ن ؟

مطب دکترعارفی،تقریبا برای همه،همین آمپول تجویز شده بود و همه راضی بودن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم dfiماهم ۳۰بود۵۰روز آندروفرتی وموتیلیتی بوست و ال کارنیتین ۵۰۰و اسیدفولیک۵ و امپول هاش سی جی زد ...

یعنی اصصصصلا روغن وسرخ کردنی نخورد؟پس مثلا ماهی سیب زمینی میگو اینا چطور میخورید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ذخیره تخمک پایین و یائسگی زودرس...برای من نه انجام نشد اما اون خانم کاملا بررسی شده

ممنونم

متاسفم چند سالگی مبتلا شدی به یائسگی؟درمان نداره؟

خواهرشوهر یکی از دوستان من هم تو سن ۳۵ سالگی مبتلا شد به یائسگی دقیقا چند ماه بعد عروسیش..به اون هم تخمک اهدایی پیشنهاد کردند..

16 میلیون بدون ویزیت و سونو

شما چند بار انتقال داشتید؟ باردار شدید؟جنین چندتا داشتید؟

دوسال پیش مرکز ناباروری شهرستانشون بهش گفتن در حد یک پَک تخمک بهتون میدیم برای یک انتقال ۱۲ میلیون تومان و اگه کلا تخمک های اهدا کننده همه رو بخواهید ۲۲ میلیون..

برای شما قیمتش خیلی خوب بود..

الان دیگه قراره بره تهران نمیدونم چکار کرد.. 

کسی شکم بند بارداری استفاده کرده؟ به خاطر جفت پایین؟ اگه مارک‌خوبی میشناسین لطفا بگین

من استفاده میکنم ولی نه بخاطر جفت پایین. مارک oppo

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
یعنی اصصصصلا روغن وسرخ کردنی نخورد؟پس مثلا ماهی سیب زمینی میگو اینا چطور میخورید؟

ماهی ومیگو نمیپختم سیب زمینی هم اب پز میکردم یاکباب میکردم.اکثرا آب پز وکبابی بود غذاش

روغن هم اکثرا روغن زیتون بودهرازگاهی مایع

اخه میگن روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب نیست 

من شوهرم نق میزنه نمیخوره ...اب پز واینا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

دقیقا دوستان 

منم گهگاه تاپیک رو دنبال می کنم و خواننده خاموش هستم.

منم با ذخیره تخمدان خوب ، فقط ۶ تا تخمک دراومد که ۶ تاش جنین شد ولی فقط ۲ تا گرید a بود بقیه c,  هیچ کدوم امکان فریز و انتقال نداشت. 

مورفولوژی ۱ بود و با اونحال که ما طبیعی مشکل بارداری نداشتیم ولی اون روز تعداد کیفیت جنین ها از همه کسایی که اونجا بودن بدتر بود یعنی حتی یه نفر بود کلا ۲ تا تخمک داشت، یه جنینش فریز شد ولی ما هیچی.

بعدش همسرم عمل واریکسل کرد و ۵۰ روز بعد با اولین اقدام باردار شدم 

روش طبیعی رو هم ادامه بدید و دست کم نگیرید بعضی بدنها به ivf خوب جواب میدن بعضی به طبیعی 

ایشالا دوباره که اومدم به گروه همتون تیکر داشته باشید

مطب یا کیلنیک ابن سینا؟

من مطبشون میرفتم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان یک سوال دارم اخرین تخلیه اسپرم بهنره چند روز قبل از پانکچر باشه؟

ماسه روز ر قرار می‌دادیم.

بنظرم حداقل دو روز

دقیقا دوستان  منم گهگاه تاپیک رو دنبال می کنم و خواننده خاموش هستم. منم با ذخیره تخمدان خوب ، ...

عااااالیی ....واریکوسل گرید چند داشتن؟بعداز عمل مورفو چند شد؟