2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عکس سونو ان تی رو بذار بهت بگم  نینیت چیه. الهی هر چی که هست سالم باشه خیلی خیلی خوشحالم برات

فدات

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم یکبار نصر رو امتحان کنم ولی فکر کنم منو ببینه با این سابقه ی خرابم قطعا پیشنهاد اهدایی ...

حالا امتحان کن شاید نگه بهت

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خیلی خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  واقعاً سورپرایز خیلی قشنگی بودش،  ان شالله که بسلامتی و شا ...

قربونت بشم تیارا جون دقیقا سوپرایز شدم و معجزه بزرگی هستش انشاالله قسمت دوستای منتظر 

ایشالا به زود جواب سل فری میاد و حال دلت خوب میشه و شاد میشی ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات

ای جونم ...ببین چه نازه عکسش احتمالا دختر نانازه...ثمین الان میبینه بهت میگه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ای جااااانم.شکر خدا.وای چقدر خوشحال شدم.چون گفته بودی از اردیبهشت میتونی اقدام کنی برا بارداری چند ب ...

فدات بشم عزیزم دلم ممنوووون از دعای قشنگت 

اره دکتر انتقالم گفت اردیبهشت بیا ولی اون دکتری که منو زایمان کرد از اسفند اجازه اقدام داد که خداروشکر باردار شدم اصلا بهش فکر نمیکردم همش تو فکر اردیبهشت بودم میگفتم خدایا چطوری تو این وضع کرونا برم انتقال خدایا خودت کمکم کن خدا هم سوپرایزم کرد 😭😭

ممنووون از همگیتون که تو اون روزای سخت کنارم بودین 

انشاالله گل پسرت رو به سلامت بغل کنی 😘😘😘😘

منفی شدم متاسفانه

محی جون خیلی خیلی ناراحت شدم دوستم 

ایشالا خدا معجزه کنه واست طبیعی مامان بشی 

فکر میکردم مثبت بشی 

منفی شدم متاسفانه

ای خدا ...ناراحت شدم برات امید داشته باش ....ناامید نشو باز امتحان کن

ای جونم ...ببین چه نازه عکسش احتمالا دختر نانازه...ثمین الان میبینه بهت میگه

قربونت بشم ایشالا عکس نی نی تو میفرستی  ما ذوق میکنیم 😍😍😍😍

اره دکتر احتمال دختر داد 😻😻

فدات بشم عزیزم دلم ممنوووون از دعای قشنگت  اره دکتر انتقالم گفت اردیبهشت بیا ولی اون دکتری که ...

خدا رو هزار مرتبه شکر.مرسی عزیزم.ممنون از دعای خوبت.همچنین شما گلم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

سلاممم عزیزم امروز بعد‌‌ مدتی سایت اومدم‌ و پست شماره دیدم اینقدر خوشحال شدم که حد نداره همیشه به یادت بودم خداروهزارمرتبه شکر که دوباره لذت مادر شدن میچشی 🙏🏻😍 ان شالله بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یعنی هم ازمایش خون هم سونو آنومالی میشه هفته ۱۸ تا ۲۰ انجام داد؟؟؟  دکتر برای ۱۶ هفته و چهار رو ...

بله آنومالی 18 تا 20 هست که مثل ان تی آزمایش خون نداره دیگه ولی اگر منظورت آزمایش خون سه ماهه دومه که اونم 20 تا 22

ممنون بهار جون انشاالله قسمت خودت به زودی زود توکلت به خدا باشه حتما زود زود مامان میشی 😘😘😘

انشاالله به دعای تو عزیزدلم😍😍💓💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏