2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
اقصي مطب داره تو گاندي و تو بيمارستان دي انجام ميده خيلي طول كشيد تا نوبت گرفتيم ولي پيشش ادامه نداد ...

الان کجا میرید واسه اسپرم اهدایی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهار جون فدات چه خبر خوبی خودت؟من هیچی والا نشستم توی خونه یا خرید میکنم یا میخورم یا میخوابم ا ...

ممنون عزیزم منم میخوام برم تهران ببینم دکترای تهران چی میگن به ما

حق داری ناامیدی خیلی بده ولی مثل خیلیا برای آخرین بار به خودت زمان بده انشالله که ایندوتاربراتون نینی خوشگل میشن توکل به خدا

بهار یکبارم امتحان کن خواهر.شاید اینبار شد خداروچه دیدی.معجزه ممکنه برا هرکدوممون پیش بیادا

آره می خوام یبار امتحان کنم ولی بگم بهم دارو کم بدن بخواد بگیره می گیره

انشالله که مشکلشون حل شده باشه و فوری خدا بهت بچه سالم وصالح ببخشه 

ایشالا وهمچنین شما

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بهار چته تو دختر .به این زودی ناامید نشو من متولد 63 هستم یعنی 36سالمه تقریبا دوتا بیشتر جنین ندارم ...

نزن منو حالا🙈😁آره واقعا حق داری اینطوری میگی خجالت می کشم از خودم ولی چیکار کنم خسته شدم فکرم مشغوله هرروز یچیزی میزنه تو سرم که برم دنبالش البته رحم اجاره لیم کلی هزینه نگرانی جدا داره حرفش راحته😓

به ما گفتن فقط تشكيلش نشانه سلامت جنين نيست همين كه نميتونه به رشدش ادامه بده يعني مشكل داره پرونده ...

اینهمه علم پیشرفت کرده باز هم مشکل پنهان وجود داره

سلام عزیزم، بله الان از آزمایشگاه رسیدم،  جوابش اول تیر آماده میشه خیلی دیره من دیگه اون موقع ۱ ...

به خودت امید بده دختر، هیچی توکل کن، خواهر من که 1 به 500 بود یه ماه خودش و بچه را عذاب داد، آخرش هم سالم بود شکر خدا، شما هم نگران نباش گلم سالمه بچه ات

کاری نداره همون مرکز یه آز اسپرم بده ۲۰۰هست حداقل میدونی ...

آزمایش رو که حتما میده عزیزم منظورم این بود برای این انتقالم فایده ای نداره دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین 

بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نشون داد🐣 

همیشه تو ذهنم هستین از خدا میخوام به راحترین شکل مامان بشین و یه بارداری سالم رو تجربه کنید🤲🏼 

شما هم واسه من دعا کنید که این بار به سلامت نی نی رو سالم بغل کنم 💜🦋💜

خدا خیلی مهربونه من با مورفولوژی ۲ درصد باردار شدم فقط باید خدا بخواد🌺 

توکلتون به خدا باشه ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت عزيزم  اره به خدا راست ميگي اينترنتم رو خاموش ميكنم ديگه. بازم ممنونم كه جوابمو دادي ح ...

عزیزم چی شد جواب آزمایشت آماده شد انشاالله که خوش خبری 🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

مبارک باشه عزیزم 😍💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...