2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
به شما نگفتن تخمک یا اسپرم اهدایی بگیری؟

نه عزیزم

خودم تخمک دارم ذخیرم خداروشکر خوبه فقط چون پلی کیستیک هستم تعدادش زیاد میشه تو پانکچر، شوهرمم آزمایش معمولی اسپرمش رو گفتن در حد متوسطه ولی خب دی اف ای تا حالا نداده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جنين تشكيل ميشه همه هم گريد آ بودن  سه انتقال منفي فقط آخري مثبت همه فني رو هم روم پياده كردن ...

کجا هست کدوم مرکز هستدکتر اقصی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش اینکارو کنن راحت میشی حداقل یبار انجام میدی همه رو با هم انتقال میدی انشالله یکی دوتاش برات نینی ...

آره بخدا، دکترم میگفت ولی ریسک چندقلویی داره ها گفتم خیالت راحت عمرا برای من چندتا بگیره کاشکی یه دونش بگیره😅

برام دعا کن این بار دفعه ی پنجمه انتقال میدم خسته شدم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بخدا، دکترم میگفت ولی ریسک چندقلویی داره ها گفتم خیالت راحت عمرا برای من چندتا بگیره کاشکی یه دو ...

حق داری خسته بشی خب انشاالله که چند قلو بشه به دکترت بگو بهتر از هیچیه چند قلو😁😁

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
حق داری خسته بشی خب انشاالله که چند قلو بشه به دکترت بگو بهتر از هیچیه چند قلو😁😁

آره واقعا😅😅😅 پناه بر خدا❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخود پخته من میدادم ....کاسنی اخرشب ....کنجد معمولی روزی یک قاشق من خرما هستشو بیرون میاوردم با دار ...

مرسی عزیزم روزی چقدر باید نخود بخوره. باردار نشدی بعدش؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
@تیاراتیام     سلام گلم، آزمایش دادی؟

سلام عزیزم، بله الان از آزمایشگاه رسیدم،  جوابش اول تیر آماده میشه خیلی دیره من دیگه اون موقع ۱۸ هفتم تموم میشه نمیدونم تکلیفم برای غربالگری دوم چیه!!!

علیک سلام ثمین خانوم❤❤

عهههههههه شما هم اینجایی؟ای ول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا کمک هممون کنه واقعا هیچی به اندازه ی این بد نیست که مشکل مشخص نباشه اقلا معلوم باشه آدم میره دنب ...

دوبار دي اف اي خواستن انجام بدن كه نشد تا جايي كه ميدونم به خاطر حجم كم آز اسپرم موفق نميشن انجام بدن 

سلام گلم خوبی چیکار می کنی ؟

سلام بهار جون فدات چه خبر خوبی خودت؟من هیچی والا نشستم توی خونه یا خرید میکنم یا میخورم یا میخوابم اثری از انتقال در من نیست اصلا حسش نیست دیگه

همسرم میگه بیا این دوتا جنین زبون بسته رو انتقال بده ولی من اصلا حسشو ندارم باز 14روز استرس بکشم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا PGD که بررسی ژنتیکی اسپرم هست رو انجام نمیدین؟ آخه وقتی جنین با گرید آ تشکیل میشه که دیگه نمیشه ...

به ما گفتن فقط تشكيلش نشانه سلامت جنين نيست همين كه نميتونه به رشدش ادامه بده يعني مشكل داره

پرونده رفت تو كميسيون و تشخيصشون اين بود ديگه البته درخواست خودمون هم بود حالا اگه با يه اسپرم بي مشكل هم نشه يعني احتمالا تخمك هم مشكل پنهان داره كه تو آزمايشات نشون داده نميشه ديگه