2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست

خانما كسي بوده كه به خاطر اينكه جنيناش كيفيت نداشتن انتقالش كنسل شده باشه؟

من قرار بود فردا انتقالم باشه اما به خاطر كيفيت جنينم كنسل شد دارم دق ميكنم ديگه

ذخيرمم زير يك نميدونم ديگه تخمك دارم يا اينجا كسي هست كه با ذخيره زير يك موقع تخمك كشي تخمك داشته باشه

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
ای جان دلم بسیار خوشحال شدم انشاالله گلم صدای قلب قشنگشم بشنوی خیالت راحت بشه♥ فدات التماس دعا😘

فدات عزیزم مرسی از دعای قشنگت

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم مرسی عشقم،دکتر ک ب من و شوهرم گف مشکلی ندارین و بی دلیل نمیشدیم،ک دیگ گفتم این راهو امتحان کنم ک خداروشکر نتیجه داد،عزیزم،من پنج انگشت،تخم هویچ،عرق بومادران،و دوسین یعنی عسل و سیاه دونه مصرف کردم ،هر روز صبح دوسین تازه درست میکردم برا ی روز یعنی هم صب هم عصر میخوردم ب شوهرمم میدادم میخورد،تخم هویچ و پنج انگشت هر شب میخوردم ولی ب این صورت ک یشب تخم هویچ دم میکردم میخوردم ی شب پنج انگشت،عرفق بومادران هم هر روز ظهر ی استکان میخوردم،من از ۴ پری شروع کردم داروها و تا ۱۴ پری و از روز پری شروع کردم پیاده روی روزی یساعت خیلی تاثیر داره،تا ۱۴ پری مرتب پیاده رویمو داشتم،از ۱۰ پری تا ۲۰ پری یک شب درمیان اقدام داشتم،بعد هر باز نزدیکی دو ساعت و گاهی بیشتر استراحت میکردم ی چی میزاشتم زیر کمرم و پاهامو نیم سالت بالا نگه می داشتم ب دیوار میزدم ،ایشالا همه منتظرا نتیجه بگیرن چون انتظار خیلی سخته من ۵ سال منتظر بودم برا دومی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خانما كسي بوده كه به خاطر اينكه جنيناش كيفيت نداشتن انتقالش كنسل شده باشه؟ من قرار بود فردا انتقالم ...

متاسفم برات..خیلی ناراحت کننده است😣برای انتقال فردا دارو زیاد داشتی؟

جنین های دیگه هم بی کیفیت بودن؟ دوباره باید بری تو سیکل آی وی اف؟اگه اینطوره برای پانکچر جدید خودتو و همسرت رو تقویت کن و توکل کن به خدا..اره من زیاد شنیدم کسایی که زیر یک بود تخمکشون ولی تو پانکچر تخمکهای باکیفیتی داشتند..فقط استرست رو کم کن و ارامش داشته باش..استرس و عصبانیت تاثیر زیادی رو کارکرد تخمدان داره..

متاسفم برات..خیلی ناراحت کننده است😣برای انتقال فردا دارو زیاد داشتی؟ جنین های دیگه هم بی کیفیت بود ...

ممنون عزيزم براي انتقالم فقط استراديول ميخوردم و آمپول پرژسترون  

خيلي سخته از ديروز تا حالا دارم گريه ميكنم نميتونم خودمو جمع كنم

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
ممنون عزيزم براي انتقالم فقط استراديول ميخوردم و آمپول پرژسترون   خيلي سخته از ديروز تا حالا د ...

توکل کن به خدا..

درکت میکنم کاملا...

ولی اگه شرایط من برات پیش میومد چی؟ ۱۵ اسفند انتقال دادم با کلی دارو امپول و ..مثبت شد ولی تو اواخر ۷ هفته قلب از کار افتاد و مجبور به سقط شدم و هنوز درگیر بقایا هستم و علتش ضعیف بودن جنین بود..

خداروشکر کن الان متوجه شدند و سیکل متوقف شد..

گریه نکن و ارامش خودت رو حفظ کن و خودت و همسرت رو حسابی تقویت کن...نگران ذخیره نباش داری حتما تخمک..

توکل کن به خدا.. درکت میکنم کاملا... ولی اگه شرایط من برات پیش میومد چی؟ ۱۵ اسفند انتقال دادم با ک ...

واقعا سخته چرا اينقدر براي يه بچه بايدسختي بكشيم من الان  مدتهاست درگير دكتر رفتنم چقدر منتظر يه نگاه از خداهم كه مشكلم حل بشه 😭

واقعا سخته چرا اينقدر براي يه بچه بايدسختي بكشيم من الان  مدتهاست درگير دكتر رفتنم چقدر منتظر ي ...

ان شاء الله امسال پایان سختی ها باشه برات و سال بعد این موقع بچه ی یک ماه تو بغل گرفتی و در مورد اروغ زدن و نزدنش مشورت میخواهی از مامانها 😁😁⚘⚘⚘

ان شاء الله امسال پایان سختی ها باشه برات و سال بعد این موقع بچه ی یک ماه تو بغل گرفتی و در مورد ارو ...

ممنون عزيزم ان شالله براي همه ي منتظرا باشه

عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم.بهم دادن ال دی رو که هورمونام تنظیم شه. فکرکنم شما هم چون ماه پیش تاخیر ...

اهاا مرسی عزیزم خدا کنه اندفعه مثبت بشه 💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
این یکیشه

سلام اوضاع همسرتون بد نیس که! اگرخودت مشکل نداری راههای تقویتی امتحان کردی؟! خرنوب، چهار مغز، گرده و....

فکر کنم استرس داری عقب میافته بارداریت

در کنار آی وی اف و اینا همسرت را هم تقویت کن شاید طبیعی باردار شی توکل برخدا

فاکتورهاش یادتون نیست؟مورفو و دی اف ای؟؟؟

مورفو ۱ دی اف ای ۳۵

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
میگم این عکس پروفایلت عکس  جوجه های خودته😍😍؟؟

اره عزیزم😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مورفو ۱ دی اف ای ۳۵

چقدر شرایطتون عین من بوده منم مورفو یک ودی اف ای ۳۶...امیدوار شدم ....مرسی گلم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد