2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
سلام خانوما میشه راهنماییم کنید؟ تغذیه قبل پانکچر چجوری باشه؟ چی بخورم چی نخورم بهتره؟؟؟

سلام عزیزم 

چیزای مقوی بخور مکملایی که دکترت تجویز کرده استفاده کن خوراکیهای پروتیین دار زیاد استفاده کن وقتی وارد سیکل شدی روزی دوتا سفیده تخم مرغ بخور که خدایی نکرده عوارض هایپری سراغت نیاد 

من هروز فیله مرغ کبابی و تخم مرغ میخوردم خداروشکر بعد پانکچر دل دردم نداشتم 

میوه و مایعات هم زیاد استفاده کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما مگه اعلام نکردن بخاطر کرونا فعلا هیچ کس نمیتونه بره واسه ای وی اف؟ من مشهدم مرکز نوین گ ...

عزیزم تهران دارن انجام میدن بیمارستان بهمن و نیکان رو میدونم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه مواظبم چیز گرم نخوردم اصلا آخه روزه هم هستم  اگ خدا قبول کنه

عزیزم بی بی چک گذاشتی امروز 

ایشالا خوش خبری 

عزیزم بی بی چک گذاشتی امروز  ایشالا خوش خبری

آره فدات باز هاله افتاد کمرنگ امروز موعد پری بود

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

نمیدونم چرا همه بیبی ها هاله کمرنگ میفته

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
نمیدونم چرا همه بیبی ها هاله کمرنگ میفته

بی بی چکت رو عوض کن 

بی بی چکت رو عوض کن 

دوبار مدیکور بود ک هاله شد دوبارم رژان ک اینام هاله ولی مشخصه

عزیزم اینایی که میگی چند وقت قبل انتقال انجام دادی؟

گلم کلا اینا سبک زندگی مون شده بود از همون اول که رفتیم دنبال کار درمان، سال 94

البته بگما این جور نبود فست فود نخوریم یا سرخ کردنی حذف بشه ولی بیشتر خونگی بود

یه چیز دیگه، به جای شکر عسل میخریدیم

یک ماه قبل از پانکچر هم ژل رویال هر صبح خودم و همسرم می‌خوردیم (اندازه یک نخود کوچیک زیر زبانی) 

گلم یه نکته دیگه هم هست، سیاهدانه اصلا موقع درمان نخور چون پرولاکتین رو بالا میبره، من الان به خاطر شیردهی میخورم و خیلی اثرش زیاد هست، پس مواظب باش اصلا نخوری، عرقیات و دمنوش هم در حد کم مصرف کن چون زیادش تداخل داره با داروها

گلم کلا اینا سبک زندگی مون شده بود از همون اول که رفتیم دنبال کار درمان، سال 94 البته بگما این جور ...

سلام عزیزم خوبی گل پسرت چطوره؟..سیاهدونه میخوری شیرت زباد شده.؟

ب چ صورت میخوری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم کلا اینا سبک زندگی مون شده بود از همون اول که رفتیم دنبال کار درمان، سال 94 البته بگما این جور ...

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوبار مدیکور بود ک هاله شد دوبارم رژان ک اینام هاله ولی مشخصه

تونستی عکس بفرست 

سلام گلم خیلی ناراحت شدم...عجب آدمایی هستن. آجی ناراحت نشی ولی خیلی ساده بازی در آوردی باید خیلی زود ...

نه مادرشوهر عوضیم منو انداخت بیرون ،گفت پسرمم بخواد من نمیزارم

راهت نمیدم خونه

به شوهرم گفت بزنش

اخرم با کتک انداختنم بیرون

من که سپردمشون به خدا

خونه بابامم الان

شکایت کردم 

جدی!ساعت ۹ شب اخه دکتر گفت شبی ۱ عدد از فردا صبح بخورم اشکالی نداره؟؟

کلا قرصای هورمونی بهتره سر ساعت مشخصی خورده بشن.ولی میشه چندساعت جابجاش کنی چون حتی یه نصفه روزم پری بیفته جلو برات خوبه. نوبت امروز رو زودتر بخور، فردا رو ظهر بخور و از پس فردا تا آخر صبحا بعد سحری یا صبحانه بخور.چندساعت جابجا کردنش ایرادی نداره نگران نباش.