2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
منم میخوام بگم از آلمان برام بیارن برای همین از شما پرسیدم که حدودی یک بسته برای چند وقتش هست؟

حدودا سه روز

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکه  دیدی گفتم شما نباید ای وی اف کنی خداروشکر سالمین مثل اینکه از دستم ناراحت شدی و ...

فدای تو بشم من دوست جونی،ن چرا ناراحت شده بشم عزیزم مرسی ک انقد با حوصله راهنمایی میکنی،دیروز و پریروز مارک مدیکور گذاشتم مثبت شد امروزم رژان گذاشتم مثبت شد،اینم حتما امتحان میکنم ،ولی چون فردا موعدمه خط خیلی کمرنگه،فردا بازم میخوام تست کنم ب امید خدا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

من بدنم یهو گر میگیره طبیعیه؟؟؟؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
احتمالا بیرون مامانم بلده ولی نمی دونه 

ببین زدنش یه کم سخته قلق داره.به سرعت تو سوزن سرنگ گوله میشه سوزنش مسدود میشه.حتی اگه کند بزنی توی خود سرنگ هم گوله های سفید درست میشه باید دوباره تکون بدی تا حل بشه.

حتماً راهنمای تو جعبه رو بخون بعد بزن اگرخونه میزنی.اگربیرون میزنی هم بهش بگو سریع بزنه.

ما تو خونه زدیم.تست کردیم بعد دراز کشیدم و چون اطلاع نداشتم همین 30-40 ثانیه باعث شد سوزن مسدودبشه.دوبار زدیم دیدیم نمیشه سوزن عوض کردم.سه بار سوراخ سوراخ شدم بعد فهمیدم قضیه اش چیه   حالا شانس آوردم نصفش دور ریختنی بودوگرنه با اون حجمی که دور ریختیم نمیتونستم دوز معین رو بزنم   

فدای تو بشم من دوست جونی،ن چرا ناراحت شده بشم عزیزم مرسی ک انقد با حوصله راهنمایی میکنی،دیروز و پریر ...

خدانکنه سلامت باشی 🌺

مثبتی ایشالا یه خواهر ملوس واسه پسرت 

این مارک انقدر حساسه که از ۲۶ سیکل نشون میده مدیکور یه مقدار حساسیتش کمتره که کمرنگ انداخته 

مامان شدن دوبارت مباااااارک 💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من بدنم یهو گر میگیره طبیعیه؟؟؟؟

اره طبیعیه نگران نباش 

چیزای گرم نخور مثل دارچین و زعفران و آویشن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدانکنه سلامت باشی 🌺 مثبتی ایشالا یه خواهر ملوس واسه پسرت  این مارک انقدر حساسه که از ۲۶ سیک ...

مرسی ک انقد گلی،ی سوال من ترشحات سفید داشتم ولی امروز خیلی کم شده طبیعیه ؟؟؟؟

اره طبیعیه نگران نباش  چیزای گرم نخور مثل دارچین و زعفران و آویشن

نه مواظبم چیز گرم نخوردم اصلا آخه روزه هم هستم  اگ خدا قبول کنه

مرسی ک انقد گلی،ی سوال من ترشحات سفید داشتم ولی امروز خیلی کم شده طبیعیه ؟؟؟؟

فدات 

اره گلم طبیعیه یه روز کم یه روز زیاد یه روز هیچی 

نه مواظبم چیز گرم نخوردم اصلا آخه روزه هم هستم  اگ خدا قبول کنه

قبول باشه ولی روزه نگیر عزیزم الان تغذیت خیلی مهمه مایعات و میوه زیاد بخور 

قبول باشه ولی روزه نگیر عزیزم الان تغذیت خیلی مهمه مایعات و میوه زیاد بخور 

نمیدونم چیکار کنم حالم با روزه خیلی خوبه،احتمالا ک فردا دیگ نگیرم،گوشت قرمز مانعی داره؟؟؟؟

ببین زدنش یه کم سخته قلق داره.به سرعت تو سوزن سرنگ گوله میشه سوزنش مسدود میشه.حتی اگه کند بزنی توی خ ...

وایی😂😂

اره برم‌بیرون بهشون میگم حتما 

تو تقویم دیدیم آمپولمو باید ۷ خرداد بزنم ۹ ال دی تموم میشه امیدوارم تا قبل ۱۴ بشم به تعطیلات نخوره 😥😥😥اگه تو تعطیلات بخوره چی؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدانکنه سلامت باشی 🌺 مثبتی ایشالا یه خواهر ملوس واسه پسرت  این مارک انقدر حساسه که از ۲۶ سیک ...

وای لیانا پس منم بخرم از این بی بی چکااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم چیکار کنم حالم با روزه خیلی خوبه،احتمالا ک فردا دیگ نگیرم،گوشت قرمز مانعی داره؟؟؟؟

نه عزیزم خیلیم عالیه نوش جان