2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام خانوما.مثلا دوماه قبل میکرو چه کارهایی انجام بدیم خوبه؟؟ @زینبی_بابا     @شاینا۶ ...

عزیزم من روزی یه ساعت پیاده روی میکردم وخوراکی های مقوی و سالم استفاده میکردم دقیق نمیدونم تاثیر گذار بود یا نه ولی حالمو خیلی بهتر کرد ورزش استرسو ازت دور میکنه و حال روحیتو خیلی بهتر میکنه موقع انتقالم هم استرس نداشتم و سپردم بخدا ..برعکس آی یو آی هام که روز شماری میکردم اینسری سرمو با فیلم و کتاب و..گرم میکردم و متوجه گذر روزها نمیشدم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
قربونت برم شکرخدا انشالله بسلامتی من هنوز میخوام لاغرکنم. الان هم 8ام موعدم بودنشدم رفتم دکتر امپول ...

خوب می کنی وزنتو کم کن خیلی خوبه شاید خبریه بی بی زدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب می کنی وزنتو کم کن خیلی خوبه شاید خبریه بی بی زدی؟

اره بابا رفتم دکتر ازمایشم نه بابا ما ازاون شانسا نداریم. 

اره خیلی افتضاح شده ام کم کنم برای خودمم خوبه. توچیکارامیکنی? بااین کرونا. 

من که دیگه پیاده روی میرم

اره بابا رفتم دکتر ازمایشم نه بابا ما ازاون شانسا نداریم.  اره خیلی افتضاح شده ام کم کنم برای ...

هیچی والا مام جایی نمیریم منم رژیمم تو خونه بیشتر راه میرم 

سلام دوستان .اطلاع دارید آیا هنوز انتقال جنین در مراکز ممنوعه؟تا کی این وضعه؟من باید ۱ ماه و نیم قبل ...

عزیزم خیلی جاها شروع کردن بعضی جاهام نه زنگ بزن بپرس از مرکزی که میری

به سلامتی و دل خوش بغل بگیریش عزیزم..ان شاء الله قسمت همه منتظرها ❤❤

انشاءالله قسمت همه ی دوستای منتظر🙏 توام همچنین عزیزم به سلامتی بغلش کنی😍😍 دارم لحظه شماری میکنم دیگه😁

خدایا...شکرت😍
والا من ک جای فرنی شیربرنج میدم خیلی بهتر میخوره اذیتم نمیشه.پسر منم یمدت رفلاکس داشت ولی مشکلی پیدا ...

نه شیر نمیریزم. گاهی شیرخشک.میریختم ک خوشش نمیومد.دیکه ساده میدم..

منم گاهی سوپا رو ک نمخورد نمک.میزدم.بعد خودم مبخوردم😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
7 کم نیس؟وزن خوب اضافه میکنه الان؟

از 4تا 6ماهگی 800گرم.اضاف کرده بود..بهداشت گفت رشدش رو.نمودار هست ومشکلی نداره گفت ازاین ب بعد حتی ممکنه کم کنه بخاطر دندون ..منم.بیخیال شدم بخدا دبونه شدم بس حرص وزنشو خوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برا منم شش ماهگی پنج و پانصد بود ولی تو این ی ماه خیلیی لاغر شده چهار روز دیگه هفت کیلوش کامله

احتمالا برادندونشه اگه وزن هم کم کرده

از اول شیر خشکی شد . از چهارماهگی ک رفلاکس پنهان شد فقط شیر شب میخوره اونم تو خواب

واای خیلی سخته پسر منم.شیرخودمو از چله ک.رفلاکس گرفت همینطوری فقط تو خواب میخورد..ولی دیگه شیر خشک رو در روز میخوره

😂😂😂 دکتر گفت اگه ۱۸ پری شدی امپول تو بزن بعد دو روز دیگه قرصت تموم میشه ۲روز دیگه روز منه تو مرک ...

نه باید پری شده باشی.به منم گفت اکه شده بودی بیا وگرنه بذار روزبعدش.اصلش اینه که میخواد از روز سوم پری بگه استرادیول روشروع کن ولی نمیدونم چرا اینو زودتر نمیگه.خب سونو که نمیکنه.ویزیت دیگه برای چیه؟

تو مگه تاحالا انتقال ندادی؟