2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها ،من دیروز بیبی چک گذاشتم مثبت شد،امروزم باز گذاشتم مثبت شد هردو با خط خیلی کمرنگ،دو روز ...

خداروشکر...تبریک میگم ..مثبته دیگه.مامان شدی رفت😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداروشکر...تبریک میگم ..مثبته دیگه.مامان شدی رفت😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها

فداتشم خداکنه واقعا اینطور باشه،عزیزم چ مارکی غیر مدیکور امتحان کنم؟؟؟؟ی مارک خوب میگی بگیرم؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم خداکنه واقعا اینطور باشه،عزیزم چ مارکی غیر مدیکور امتحان کنم؟؟؟؟ی مارک خوب میگی بگیرم؟

همین مدیکور عالیه.واسه منو چهارروز قبل موعد پریودم نشون داد.درست بود

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
همین مدیکور عالیه.واسه منو چهارروز قبل موعد پریودم نشون داد.درست بود

واس شمام خیلی کمرنگ بود؟؟؟؟قبل پری 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

دختراا بیاین  یه خبر بهتون بدم 

یکی از دوستام با هشتمین بار میکرو  باردار شد و یه دختر ناز گیرش اومد الان دخترش چهارماهشه و طبیعی باردار شده این یعنی اینکه استرس باعث میشه بارداری اتفاق نیفته پس بهترین کار بعد از انتقال فقط فقط بیخیالی و لذت بردن از زندگیست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها ،من دیروز بیبی چک گذاشتم مثبت شد،امروزم باز گذاشتم مثبت شد هردو با خط خیلی کمرنگ،دو روز ...

ای جانم مبارک باشه عزیزم 😍😍 حتما برو یه آزمایش بده.خداروشکر🌹🙏🏻التماس دعا گلم. 

ای جانم مبارک باشه عزیزم 😍😍 حتما برو یه آزمایش بده.خداروشکر🌹🙏🏻التماس دعا گلم. 

فدات عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرا تا با ی مارک دیگ امتحان نکنم باورم نمیشه خخخخ،پس فردا موعدمه،اگ پری نیاد و خدا کمکم کرده باشه بیبی چکا راست بگه میرم آزمایش ب امید خدا

اگه چند بار زدی دو خط بوده پس درسته 😁😁 شما قبلا آی وی اف هم کرده بودی؟؟

من ۴ ساله منتظرم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم،یبار iui ناموفق،و دیگ قصد داشتم ivf کنم

مامان ماهک جان یه سوال داشتم چرا بعضی از دکترها اول فریز میکنن بعد پی جی دی ولی بعضی دکترای دیگه اول ...

سلام عزیزم نه من هایپر شدم ۲۵ تا تخمک بود که دکنر گفت اصلا نمیشه در مورد تعیین جنسیتم نمی دونم ماله من و تعیین جنسیت کردن بعد فریز تعدادی که خودمون خواستیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@نفسی835   سلام عزیرم بچه شمام دندون در اورده ؟ پسرم الان هجده روز هستش ک اسهال شده ولی ...

سلام.عزیزم.خوبی پیدات نشد دیگه..گل پسرت چطوره؟

ن.پسر من.هنوز دندون نداره..بااینکه خیلی وقته لثه ها شو میخارونه و بدقلق شده و قالب دندون هم از زیر لثش معلومه اما دندون درنیاورده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من دخترام دنیا اومدن😁 ۴۱ روزشونه ای حانم اره منم دوقلوهام هرکدوم یه ساز میزنن 

ای جاانم مبارکه ساراجون😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم.خوبی پیدات نشد دیگه..گل پسرت چطوره؟ ن.پسر من.هنوز دندون نداره..بااینکه خیلی وقته لثه ها ...

ممنون . خوبه .گل پسر شمام خوبه ؟

دندون هنوز در نورده ولی الان بیس روزه ک اسهاله نمیدونم از چ هستش .

بچتون رو دست میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من ۴ ساله منتظرم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم،یبار iui ناموفق،و دیگ قصد داشتم ivf کنم

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون . خوبه .گل پسر شمام خوبه ؟ دندون هنوز در نورده ولی الان بیس روزه ک اسهاله نمیدونم از چ هستش . ...

عع خوبی؟کجا بودی تو اینهمه وقت؟گل پسر چطوره؟وای این سوالا سوال منم هست😂😂منم پسرم از 4 ماهگی له هاش میخاره و هنوز از دندون خبری نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین