2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
بیشتر از ۵ روز هم نباید باشه تاریخ آخرین انزال رو کیفیت اسپرم تاثیر داره معمولا میگن سه تا پنج روز

آره می دونم قبلا دادیم چندبار

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
می دونی چیه 🤦🏻‍♀️من روز قبلشم رویان وقت گرفتم به شوهرم وقت داده همون روز واسه آزمایش اسپرم ولی کیل ...

نمیدونم والا توکل به خدا آخه معمولا همون روز تشکیل پرونده آزمایشای مورد نیازو مینویسن تا انجام بدید حالا اگه شرایطت جور بود همون روز میدی ولی خب تحقیق کن ببین کدوم راحت تره برات چون از شهرستان میای

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا توکل به خدا آخه معمولا همون روز تشکیل پرونده آزمایشای مورد نیازو مینویسن تا انجام بدید ...

آره اگه که باید انجام بدیم باید یه روز دیگه بریم مگر اینکه همون آزمایش رویانو نشونشون بدیم اکه قبول کنن

آره اگه که باید انجام بدیم باید یه روز دیگه بریم مگر اینکه همون آزمایش رویانو نشونشون بدیم اکه قبول ...

قبول میکنم فکر کنم مهم نیست بعضی ها آزمایشگاه بیرون انجام میدن خب

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ببین گلی اگر پریود نشدی علتش بررسی میشه، مثلا ممکنه کیست داشته باشی  شروع داروهای انتقال بعد ا ...

زینبی جون یجا خوندم‌کسی که میکرولین‌میزنه چون حالت یائسگی موقت میده احتمال داره ۳ ماه پری نشی اینکه خیلییی بده اخه چرا داده خودش گفت انتقالت میوفته اواخر خرداد برم‌چهارشنبه پیشش؟ که بگم‌چرا الکی بزنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

پسرم شش روز دیگه هفت ماهش کامل میشه . 

الان هجده روز هستش ک اسهاله و هیچ علایم دیگه ای نداره بی قراری هم نمیکنه زیاد و اینکه تب هم نداره

لین اسهالش و تعداد دفعش تو روز بیشتر شده بخاطر دندون در اوردن هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

@نفسی835   سلام عزیرم

بچه شمام دندون در اورده ؟

پسرم الان هجده روز هستش ک اسهال شده ولی هنوز دندون در نورده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قبول میکنم فکر کنم مهم نیست بعضی ها آزمایشگاه بیرون انجام میدن خب

البته اگه رویان جوابش بده دست خودمون نزارن تو پرونده

@نفسی835   سلام عزیرم بچه شمام دندون در اورده ؟ پسرم الان هجده روز هستش ک اسهال شده ولی ...

ببین از جهت علمی اسهال اصلا ربطی به دندون دراوردن نداره اگه می تونه تو این شن موز بخوره یکم‌له کن بخوره 

ببین از جهت علمی اسهال اصلا ربطی به دندون دراوردن نداره اگه می تونه تو این شن موز بخوره یکم‌له کن بخ ...

موز میخوره . فقط اسهال داره دیگه علایم نداره . اطرافیان میگن بچه مام بخاطر دندونی اسهال میشده

موز میخوره . فقط اسهال داره دیگه علایم نداره . اطرافیان میگن بچه مام بخاطر دندونی اسهال میشده

ببین من سر دخترم‌اینطوری شد دکتر گفت ربطی نداره و واقعا هم‌نداشت سعی کن بهش اب بدی که اب بدنش کم نشه یکم مراقبت کن دیدی یند نمیاد حتما ببر پیش دکترش