2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
دوستان من ازمایش انعقادیم MTHFRو  PAI  و Antithrombin III مشکل داره .کسی اینجا این مشکلو د ...

خانمی نگران این موارد نباش با دارو به راحتی کنترل میشه 

خیلیا بودن با وجود این موارد بارها مامان شدن 

فقط تو بارداری باید دائم فعالیت داشته باشی و داروی ضد انعقاد مصرف کنی که دوز و نوع دارو رو دکتر میگه بهت خاطرت جمع

خانمی نگران این موارد نباش با دارو به راحتی کنترل میشه  خیلیا بودن با وجود این موارد بارها مام ...

مرسی عزیزم جواب دادی.فقط انوکسا بهتره یاهپارین؟ چون مرکز دولتی میرم خیالم راحت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهرستانم .تهران نیستش

منم خرم آبادم عزیزم و میخوام تو شفا انجام بدم گفتن هنوز اجازه ندارن و انجام نمیدن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم خوبی گل پسرت خوبه؟  برای چی میخواهی پرولوتون بزنی همه چی میزونه؟

سلام عزيزم متاسفانه انقباضاي رحميم شروع شده😭دكترم پرولوتن و هيوسين تجويز كرده

ديشب پرولوتن خارجي گرفتم دونه اي ١٠٠ ميخوام بدونم اگه واقعا ايرانيش همون كيفيت رو داره ايراني بگيرم

تورو هدا تو اين شبا دعام كنيد بچه ام به موقع بياد بغلم

من خيليييي سختي كشيدم تا به اينجا برسم😭

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خانمی نگران این موارد نباش با دارو به راحتی کنترل میشه  خیلیا بودن با وجود این موارد بارها مام ...

زينبي جون پرولوتن خارجي با ايراني چقدر از نظر كيفيت باهم فرق دارن؟

من ایرانی زدم. اون موقع که باید میزدم خارجیش رو پیدا نکردم هرچی گشتم.

دكتر منم ٢٥٠ تجويز كرده اما تو بازار ٥٠٠ هست كه مجبورم نصفشو بريزم دور نصف بزنم

شما هفته چند ميزدين؟

سلام دوستان شانس موفقیت جنین فرش بیشتره یا فریز؟جنین سه روزه یا ۵ روزه؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام عزيزم متاسفانه انقباضاي رحميم شروع شده😭دكترم پرولوتن و هيوسين تجويز كرده ديشب پرولوتن خارجي گ ...

قربونت برم چشم عزیزم حتمن

نگران نباش ایشالله خیر

گلم انقباض رحمی چجوریه؟ 

من گاهی درد پریودی دارم ی حسی انگار بچه خودشو جمع میکنه

اونجوریه انقباض؟ 

اصلا نگران نباشه عزیزم ایشالله شر وقت ی زایمان عالی و زاحت

😍

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم هاله زیاد دیدم.بعد 5 دقیقه معتبر نیست.منفیه متأسفانه. یکی از دوستام که ماماست میگه حتی با آب خا ...

ممنون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دكتر منم ٢٥٠ تجويز كرده اما تو بازار ٥٠٠ هست كه مجبورم نصفشو بريزم دور نصف بزنم شما هفته چند ميزدين ...

به منم گفته بود ۲۵۰ اگر نبود نصف ۵۰۰

که من ۲۵۰ ایرانی پیدا کردم

هفته ۱۶ ۱۷ ۱۸ بخاطر کوتاه شدن سرویکس

و هفته ۲۹ بخاطر پایین بودن بچه

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت برم چشم عزیزم حتمن نگران نباش ایشالله خیر گلم انقباض رحمی چجوریه؟  من گاهی درد پریودی ...

سلام عروس کوچولو😀😀

خوبی؟نینیت چجوره؟

من دیر به دیر میام اینجا سر میزنم.

دنبال تو سمانه جون میگردم ولی نمیبنمتون

منو یادته که.سحرخوشم😄

سلام عروس کوچولو😀😀 خوبی؟نینیت چجوره؟ من دیر به دیر میام اینجا سر میزنم. دنبال تو سمانه جون میگر ...

سلام عزیییزم خوبی گلم خوشی

وایی چخوب دیدمت

اره بچه های زمان ما نیستن

قربونت برم شکر خوبیم

شما خوبی نی نی خوبه یادم نیست نی نی بودن سا نی نیا

شمانه جون شمارشو دارم راستش کم و بیش باهم در ارتباطیم

🥰

شما چهبرا

اوضاع میزونه؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم