2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه خودت خوبی‌ عزیزم؟  گلم راستش من تو شرایط قبل از کرونا زایمان ...

سلام زینبی جون

خدا بخواد دارم به مرحله شیرین سیسمونی نزدیک میشیم😁😁.ان شالله روزی همممممه مامانا

خیلی سردرگمم.هیچ اطلاعی ندارم

میخواستم بپرسم به نظرت بهتره پستونک و شیشیه شیر و سرشیشه شیر زاپاس اینا رو از چه مارکی بخرم بهتره

شنیدم اونت مارک خوبیه.همشون رو از این مارک بخرم؟؟!

قربونت برم چشم عزیزم حتمن نگران نباش ایشالله خیر گلم انقباض رحمی چجوریه؟  من گاهی درد پریودی ...

منم درست نميتونم تشخيص بدم انقباضات رو اما براي منم گاهي احساس ميكنم بچه خودش رو سفت كرده گاهي دلدرد پري كه مياد و ميره گاهي كمردرد من گاهي حس ميكنم پاي بچه زيرشكمم گير كرده

سه چهار روز هست كه زياد شده اين حالتام

ديروز رفتم دكتر شكمم رو معاينه كرد گفت الان كه انقباض نداري

ولي گفت پرولوتون ميدم با هيوسين وقتي درد داشتي هيوسين بخور 

امروز صبح با دل درد پري از خواب بيدار شدم دو ساعتي صبر كردم ديدم دردا هي ميگيره ول ميكنه با فاصله كم خيلي ترسبدم يه هيوسين خوردم دردم خوب شد 

خدا كنه ديگه دردام برنگرده خيليييي ميترسم

انشالله به خق همين شب عزيز هممون به سلامت و به موقع با دلخوش زايمان كنيم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم گفته بود ۲۵۰ اگر نبود نصف ۵۰۰ که من ۲۵۰ ایرانی پیدا کردم هفته ۱۶ ۱۷ ۱۸ بخاطر کوتاه شدن سروی ...

پس منم ايرانيش رو ميزنم انشالله از هفته بعد

شيسا جون شما درد و اينا نداشتي تو اوايل ماه هفت تو هفته هاي ٢٦ و ٢٧ اينا؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیییزم خوبی گلم خوشی وایی چخوب دیدمت اره بچه های زمان ما نیستن قربونت برم شکر خوبیم شما خو ...

خداروشکر که خوبین عزیزم.ان شالله به خوشی این دو سه ماه باقی مونده هم بگذرونیم

ما هم خوبیم شکر خدا..البته تا این ماه بحران های زیادی رو گذرندم.ولی به لطف خدا به خیر گذشتن

اینقد افتادم به روز شماری که نگو😄😄😄

پس منم ايرانيش رو ميزنم انشالله از هفته بعد شيسا جون شما درد و اينا نداشتي تو اوايل ماه هفت تو هفته ...

هفته ۲۹ درد شدید سمت چپ پایین شکم داشتم که بخاطر کشیدگی رباط بود، بجز اون نه، درد نداشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام بچه ها خوبین؟؟ شما هم توی ماه پنج پادرد داشتین؟؟؟؟من از پادرد و گرفتگی پا اصلا شبا خواب ندارم. ...

من تو ماه سه پادرد و گرفتگی پا دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم درست نميتونم تشخيص بدم انقباضات رو اما براي منم گاهي احساس ميكنم بچه خودش رو سفت كرده گاهي دلدرد ...

عزیزم نکران نیاش ایشالله هیچی نیست

خداروشکر دکتر پرولوتون داده و نگران نباش

ایشالله زایمان به موقع و عالی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان اندومتر ۸ برای انتقال کمه؟

من روز ۱۱ پریود ۸ بود فکر کنم همون ماهی که انتقال دادم برا همین استرادیولم رو روزی ۸ تا داد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزيزم متاسفانه انقباضاي رحميم شروع شده😭دكترم پرولوتن و هيوسين تجويز كرده ديشب پرولوتن خارجي گ ...

من از هفته ۱۶ پرتولون زدم ۴ تاش فقط خارجی 

بقیه همه ایرانی زدم 

برای هفته های اخر مثلا هفته ای که پرولوتون خارجی یه دونه داشتم زدم درد پریودم کمتر شد نسبت به ایراینه 

ولی این که بچه رو بگی خارجی بهتر نگه نداره فکر نکنم اینجور باشه  همه اش دست خداست ❤❤

چون میگم که من فقط چهار تا ایرانی داشتم شکر خدا ۳۸ هفته هم زایمان کردم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه هاامروزرفتم دکترگفت احتمال آی وی اف بیست درصده آی یوآی دیگه بماند

همش دست خداست عزیزم..دیدم کسایی که  با چند دفعه آی وی اف نتیجه نگرفتن ولی با آی یو ای باردار شدن..حتی بعد ای وی اف طبیعی باردارشدن