2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
جنینام چهار روزه هستن،پنج روزه انتقال میدن؟ ب نظرتون اصلا حرف درستیه ک رشد نکردن ی روز دیگه بمونن؟

۴ یا ۵ روزه انتقال میدن.

بله، امکانش هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما بخاطر اسپرم ivf کردیم هیچوقت نمیتونن ۱۰۰ درصد بگن مشکل از چیه ولی بخاطر dfi بالای اسپرم و کلا مش ...

گلم میشه بپرسم دی اف ای چند هست؟مورفو چطور؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خير ببيني عزيزم اميدوارم كردي من از ظهر كه انتقال دادم همش تو فكرم كه يكي واقغا كمه😞😞😞

خیالت راحت باشه فقط مثبت فکر کن و نذر ۴۰ شب زیارت عاشورا و دعای توسل کن از امروز شروع کن'خودتم سرگرم کن با تلویزیون کتاب ک کمتر فکر کنی استرس اصلا خوب نیس

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزممممممم فردا صبح یه بیبی بزن بعدش برو آز بده ان شاالله که مثبته😍😍😍

ان شاالله برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خير ببيني عزيزم اميدوارم كردي من از ظهر كه انتقال دادم همش تو فكرم كه يكي واقغا كمه😞😞😞

ای جان بسلامتی کجا انتقال دادی ؟ حتما مامان شدی عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مررسي عزيزم ليانا جان ي دونه برام انتقال دادن ي دونه بلاست

عالیه عزیزم اتفاقا خدارم شکر کن که یدونه جنین بلاست واست انتقال دادن خیلی بارداری دوقلویی پر خطر از الان مامانی هروز واسش آیت اکرسی بخون  

من یک بار رفتم مام پیش دکتر طاهری به من گفت چه یه بلاست چه ۴ تا بخوای بچه دار بشی با همون یدونه میشی 

پس اصلا به تعداد فکر نکن چون زینب جون میگفت طبق امار جهانی هر بار انتقال فقط ۴۶ درصد شانس بارداری هست به تعداد نیست 

استرس نداشته باش به چیزای قشنگ فکر کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چشم عزيزم از امشب روزي يكبار زيارت عاشورا و توسل تا چهل شب؟

عزیزم تایپیک سیندرلام‌ بخون خودش کلا کلا یه جنین داشه که الان پسرش خداروشکر فکر کنم نزدیکه ۲ سالشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به همگی

من سه شنبه هفته پیش سیکل ام شروع شد 

امروز روز نهم پریودم رفتم برای سونو 

ولی دکتر گفت فولیکول هات اصلا رشد نکردن

گفت احتمال میدم آمپولات تقلبی بودن گفت اینجوری چهار یا پنج تا بیشتر تخمک نداری باید سیکل متوقف بشه 

من اصلا شوکه شدم

۱۶ تا پرگووریس زدم با ۳ تا ستروتاید

مگه میشه آمپول تقلبی باشه

من چهار میلیون و خورده ای پول آمپول دادم