2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
عزیزم متاسفم بابت این اتفاق... با مشاور صحبت نکردی؟؟ استاد مشاوری که داشتم میگفت به رو نیارید و از ...

هنوز نه

ولی شوهر من ادمی نیست که یه هزار تومن پول بهم خرج کنه چه برسه که بنامم چیزی بزنه

همه چیشم بنام مادرش زده که یه وقت مهریه نتونم بگیرم

اصلا این حرفا رو نزن و این کار رو نکن، اسم خیانت میکنم رو نیار جایگاه و شانت رو نیار پایین....سراغ ط ...

چی بگم

گفتم توافقی راحت تره

تا بیفتم دنبال دادگاه و اینا بعد چند سال طول بکشه و دیگه عمرم بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خدایی چطور به دوستت اعتماد کردی😜😜 ولی اصلا نگذار همسرت بفهمه از طریق دوست امتحانش کردی...ببخ ...

۳۰ سالشه

به دوستم اعتماد داستم

ولی شوهرم شک کرده ،فکر کنم فهمیده از طرف منه

دعا کن برام

دیگه خسته شدم از این زندگی

واقعا ارامش ندارم

دوستان تو تهران کدوم مرکز ivf اختیاری انجام میده؟ من ذخیره تخمدانم ۱۶ بود رنج آزمایشگاه زده بود زیر ...

بهمن اختیاریه عزیزم 

ولی رویان اول ای یو ای رو پیشنهاد میده درست گفتن 

دوقلویی هم خیلی سخته و پر ریسک پس از خدا بخواه فقط یه بچه سالم بهت بده تو بهمن هم تعیین جنسیت میکنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۳۰ سالشه به دوستم اعتماد داستم ولی شوهرم شک کرده ،فکر کنم فهمیده از طرف منه دعا کن برام دیگه خست ...

عزیزم من پستت رو خوندم و کلی ناراحت شدم ولی حتما برو پیش یه روانشناس خوب 

بعد اگه یک درصد هم فهمید از طرف شما بوده واست مهم نباشه چون بیخود کرده خیانت کرده چه از طرف شما چه غریبه فرقی نداره اعتماد بنفست بالا باشه جلوش وایستا بگو لیاقتت همونان نه من 

حتما حتما یه مشاوره برو هر چی اون گفت گوش بده که تو آینده پشیمون نشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چی بگم گفتم توافقی راحت تره تا بیفتم دنبال دادگاه و اینا بعد چند سال طول بکشه و دیگه عمرم بره

اخه اینطوری که خیلی خوشبحال مردان میشه و تنبیهی نمیشن..وکیل بگیر..

اول مهریه ات رو بگذار اجرا دولت خودش حقت رو میگیره و بعد از اون برو دنبال طلاق توافقی..

البته که نظرم اینه با مشاوره رفتن و بعدها با مشاوره ی دوتایی بتونید مشکلتون رو حل کنید وهمچنین با تغییر مکان زندگی و ترک مشروب خوردن..

صبور باشید و امیدوار..ولی مشاوره خوبی رو درنظر بگیرید..

خودتون هم مهارت های زندگی رو اموزش میبینید و با تدبیر و گذشت زندگی تون رو ادامه میدهید..و قطعا همسرتون دوستتون داشت که دنبال کارهای مربوط به بچه دار شدن و اینا بود..

مشکل از خودتون بود و یا همسرتون برای بچه داری؟

۳۰ سالشه به دوستم اعتماد داستم ولی شوهرم شک کرده ،فکر کنم فهمیده از طرف منه دعا کن برام دیگه خست ...

اصلا زیر بار نرو که از طرف تو بوده و خوبه که شک کرده به یک آشنا این باعث میشه خودش رو جمع و جور کنه و به هر دختری اعتماد نکنه تا یک مدت..

در مورد اصل خیانت و این موضوع حتما با مشاور صحبت کن و بعد با سیاست و سبک سنگین کردن موضوع، بحث خیانت رو بگو و شاید لازم باشه اصلا نگی...عجولانه و احساساتی نه تسلیم این مشکلات زندگی شو و نه فرار کن با تدبیر و تفکر پیش برو و توکل کن به خدا و مطمئن باش خداوند هوای تو رو داره و توجهش به تو هست..چرا که ممکن بود الان باردار باشی و افتاده باشی تو چالش خیانت اون موقع چه بلایی میخواست سرت بیاد؟؟

بله عزیزم خیلی بهتر هست از این جهت که نمیذاره یبوست بشی و احتمال عفونت میاد پایین، رکتال بذار راحت ...

سلام زینبی، بلاخره سونو غربالگری رو الان انجام دادم ولی آزمایش خون جوابش زده برای ده روز دیگه آماده میشه،،،  زینبی متن سونوگرافی من همش انگلیسیه ولی یه خطشو بولد کرده معنیشو پیدا کردم متوجه شدم نوشته فیبروم رحم دارم به اندازه ۲۱mm،،، از نوع subserosal myoma هست،،  خطرناکه؟؟؟؟؟؟؟؟  اخه یه جاهایی نوشته ممکن باعث بشه جنین رشد نکنه و باعث سقط بشه 

من هیچ وقت کیست یا فیبروم نداشتم هیچ وقت پری دردناک نداشتم این از کجا پیدا شدش،  مصرف هر ۱۲ ساعت شیاف پروژسترون و تزریق آمپول آنوکسا پارین و آسپرین که باعث نمیشه فیبروم گرفته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خیلی نگران شدم چرا هر بار اینطوری میشه،،  ا الان لازمه برم دکتر یا بزارم ده روز دیگه که آزمایش خون هم جوابش اومد برم دکتر؟؟؟؟