2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
موندم چطوری به روش بیارم چی بگم شبها نمیتونم بخوابم خیلی داغونم تو دلم آشوبه همش دلم به خودم می ...

و اگه خدای نکرده خدای نکرده قصد جدایی داری تو همون عالم صلح و دوستی تقاضای مهریه بده..

ولی حتما با چند مشاور مجرب صحبت کن و حرفاشون رو تلفیق کن در نهایت تصمیم درستی بگیر و احساسی تصمیم نگیر..نه خیلی منعطف باش که قر بانی باشی و نه اینقدر سخت که پل پشت سر رو خراب کنی و بعدها پشیمون بشی..

اون هنوز شک داره که کار من بوده یا نه اخه اصلا حوصله دادگاه و اینارو ندارم میگم بهش بگم که بیا یه ...

اصلا این حرفا رو نزن و این کار رو نکن، اسم خیانت میکنم رو نیار جایگاه و شانت رو نیار پایین....سراغ طلاق توافقی هم نرو..نگذار فعلا روش به روت باز بشه...

نهایت وکیل بگیر..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این چجور زندگی هست که حتی نمیاد بالا پیشت؟ ارزش خودتو زیر سوال نبر.. تو از کجا میدونی که دختره ...

به عنوان تجربه میگم اصلا از خونه نباید بره بیرون..بعدها علیه اش استفاده میشه...

ولی اینکه چقدر به اون دختره اعتماد هست خدا میدونه...🤔

خانمها یک سوال دارم من دیروز رفتم ابن سینا پیش دکتر انصاری و قرار شد ای وی اف را شروع کنیم بهم دوف ...

کلا  در ۹۹ درصد مطب های پزشک زنان و زایمان ، کرامت بیمار نادیده گرفته میشه...نمیدونم چرا و چه قانونی هست که اینقدر به این قشر از پزشکان باج میدن..

افتادی تو این راه فقط چشمت رو ببند...

دکتر من از لحاظ مذهبی خیلی خوبه، مطلقا موقع معاینه و سونو هیچ کس تو اتاق نیست و این جور موارد رعایت میشه ولی کلا تایمی که برات میگذاره کمه و تمرکزش فقط روی آی وی افه یعنی به هیچی دیگه کار نداره تیروئید داری نداری؟ مشکل قلبی داری نداری؟ خودت باید پیش یک دکتر دیگه تحت نظر باشی و چکاپ..

هر کدوم یک ایرادی دارن دیگه😁😁

باور کنید شما پیش بهترین مشاور و روانشناسها هم برین همین حرف رو بهتون میزنن گاهی وقتا مردا اصلا تو ف ...

تایید میکنم👌👌 و حتی میگن با تکرار این جمله که به من خیانت نکن و ...هم فکر خیانت رو تو ذهنشون میارید چون تلقینی هستند..

ولی اینکه اساسا این نظریه درست باشه نمیدونم..

نه اصلا اینطور نیست چطوری اگه زنی اینکار و بکنه نمیگن مرده کم گذاشته مثلا زن احتیاج به محبت داره ولی ...

بحث کم گذاشتن نیست تو روانشناسی و مشاوره میگن شخصیت مردها تلقین پذیر و تاثیر پذیره و...البته توضیحش زیاده..

اخه میخواستم امتحانش کنم بر همین به دوستم گفتم باهاش راخت تر حرف بزنه فعلا بهش نگفتم انگاری زبونم ...

حالا خدایی چطور به دوستت اعتماد کردی😜😜

ولی اصلا نگذار همسرت بفهمه از طریق دوست امتحانش کردی...ببخشید همسرتون چند سالشونه؟

میکرو اینجکشن چیه؟🤔همیشه این تاپیک رو تو بروز رسانی ها میبینم.من یک ساله اقدامم خودم مشکلی ندارم شو ...

بله آی وی افه...

ان شاء الله به حق همین روزهای عزیز طبیعی بار دار بشی و نی نی تو بغل بگیری و تو زمینه ی میکرو و کاشت بی سواد مطلق باشی🤲🤲

ولی اگه اومدی تو این راه، ان شاء الله اسون باشه برات و کوتاه🤲🤲

بچه ها یچیزی بگم منو دعوا نکنید😓 من رفتم واسه آزمایش غربالگری تو برگه ننوشتم که با میکرو باردار شدم ...

دکتر من تو شهرستان قبل سقط پرسیده بودم برای غربالگری که آی وی اف رو مخفی کردم از اطرافیان، گفته بود نیازی نیست بگی باز هم نمیدونم..🤔

دیگه نگفتی و کار از کار گذشته اصلا بهش فکر نکن...ان شاء الله نی نی ات سالمه و خوشگل...😍😍

دکتر من تو شهرستان قبل سقط پرسیده بودم برای غربالگری که آی وی اف رو مخفی کردم از اطرافیان، گفته بود ...

فدات عزیزم ممنونم 😘😘😘😍 اره دیگه الان فکر وخیال فایده نداره😟🤦‍♀️ممنونم گلم😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘