2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزم عکس رنگی بنداز همسرتم از اسپرم بده که دکتر ببینه تحرکشو تعداد چجوریه 

از اسپرم شوهرمو گفتم بالاتر..تعداد۴ میلیون مورفو۲۷درصد تحرکم ۴۰ درصدممکنه اون رو جابجایی های دورم تاثیر داشته باشه؟اره حالا باید برم برای عکس رنگی تو اولین فرصت.مرسی گلم😘

میکرو اینجکشن چیه؟🤔همیشه این تاپیک رو تو بروز رسانی ها میبینم.من یک ساله اقدامم خودم مشکلی ندارم شو ...

ببخشید من الان دیدم همسرتون از دادن پس خودت حتما عکس رنگی بنداز

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اسپرم شوهرمو گفتم بالاتر..تعداد۴ میلیون مورفو۲۷درصد تحرکم ۴۰ درصدممکنه اون رو جابجایی های دورم تا ...

بنطرم عکس رنگی بنداز و یه مدت طبیعی اقدام کن اگه نشد خدایی نکرده برو برای ای وی اف

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اوفف اعصاب ادم خورد میشه  ایشالا همه عاقبت بخیر بشن مام بشیم  شمام بزودی بگی رفتم سونو د ...

اوفیش قربون این دعای قشنگت بشم😍😘انشاالله به حق همین ماه خدا بهت یه ۳قلو ناز بده 😁😲😀

پس هر۳ تاشون یکی ان😂😂😂وای خدا چقد فک کردم من...حالا ما درمان رو دارویی انجام بدیم بهتره یا ی راست ...

خب این دیگه قطعا به نظر دکتر بستگی داره،،،  البته سن هم خیلی مهمه که زمان از دست ندید،،،  شما اگه میتونید برید مراکز ناباروری تا هم همسرتون اونجا آزمایش انجام بدن چون آزمایش آقایون تو مراکز ناباروری معتبره نه آزمایشگاه های معمولی. و هم خودتون کامل بررسی بشید، و یه مطلب دیگه اینکه به نظر شخصی من ای وی اف خیلی سخته هم جسما و هم روحی خیلی سخته صددرصد بارداری طبیعی بهتره ولی خب گاهی بعضی ها مثل خودم من مجبورن

خب این دیگه قطعا به نظر دکتر بستگی داره،،،  البته سن هم خیلی مهمه که زمان از دست ندید،،،   ...

ممنونم عزیزم..ان شاالله منم مادر میشم.به سالش اصلا فک نمیکنم.اصلا بعد۴ سال ۵ سال..ی ماه دیگه..هروقت ب صلاحمه همون موقع خدا خودش بچه بده بهمون..‌ان شاالله همه ی منتظرا بچه دار شن

دوستان یه سوال دارم. کسی که جنین هاش بار اول گرید c بودن بعد که بذارن فریز بشن امکانش هست بهتر بشن؟م ...

نه. گرید جنین باتعداد سلولهاش مشخص میشه.گرید C یعنی هنوز به اون تعداد زیاد نرسیده.وقتی هم فریز میشه که رشدش متوقف میشه پس گریدش تغییرنمیکنه.

خانمها یک سوال دارم من دیروز رفتم ابن سینا پیش دکتر انصاری و قرار شد ای وی اف را شروع کنیم بهم دوف ...

من دوفاستون تاحالا برام تجویز نکردن.

من ابن سینا پیش ذنوبی میرم و اخلاقشو خیلی دوست دارم.ولی انصاری هم خیلی ازش تعریف میکنن تخصصش واقعا بالاست.حالا دفعه بعدی ببین همیشه همینطوریه یا میتونی با اخلاقش کنار بیای.

البته اینم بگم ذنوبی هم اولش سرش تو پرونده اس و نگاه نمیکنه.ولی بعدش سوال میپرسه و تجویزمیکنه سوالاتم جوواب میده.

عجب، پس واقعا اذیت کردن

اره اخه واسه ما اینطوری نیست ، نمیدونم واقعا شاید اونا قوانینشون فرق داره ولی نشنیدم تا حالا به نسخه گیر بدن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من این ماه خودم سرخودلترزول و متفورمین باهم دارم میخورم که روز 12 هم برم سونو اگه سایزش خوب بود برم ...

اصلا سرخود دارونخور.احتمال داره بگیره ولی ضررش هم زیاده نمی ارزه.شاید دوره هات بهم بریزه یا کیست درست بشه.

حتما برو پیش یه دکتر درست حسابی.اگر تشخیص بده لتروزول برات جواب نمیده خودش سیکل آی وی اف رو شروع میکنه.

میکرو اینجکشن چیه؟🤔همیشه این تاپیک رو تو بروز رسانی ها میبینم.من یک ساله اقدامم خودم مشکلی ندارم شو ...

تعدادش 4 میلیون؟خیلی کمه.زیر 20میلیون غیرطبیعیه.شوهر من 18میلیون بود هشت ماه دارو خورد هیچی به هیچی.البته تحرکشم مشکل داشت.