2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ممنونم. نه بیشتر مشکلم این بود که اصلا بالا را نگاه نمی کرد .فقط داشت یک چیزهایی تو پرونده می نوشت. ...

اااا نمی دونم چرا دکتر با من حرف زد منم یسری سوال داشتم جواب داد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فدای محبتت منم تعجب کردم گفتم سابقه نداشته زینبی جون بهم اینجور بگه 😲😁 عزیزم ببخشید من بد برداشت ک ...

فاطمه جون منم اصلا قصد ناراحتی نداشتم چون ماها همه مثل خواخر کنار همیم و من واقعا خوشحالم در کنار شماهام فقط اعصابم خورد میشه یه زنی و میبینم اینطوری داغون میشه 

😙😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدل مهربونم ممنون از آرامشی که دادید انشالا که خدا دل همه منتظر رو شاد کنه من میترسم دولتی ب ...

ان شالله بزودی همه منتظرا مادر بشن،،،  البته من واقعا نمیدونم تو مراکز دولتی دکتراشون چطورین ولی تو رویان که خصوصی بود برای پانکچر و انتقال دکترهای اصلی  انجام میدادن ولی مراحل دیگه همه با کارشناسای کم سن سال بودش یعنی انگار یه پروتکل ثابت داشتن

میکرو اینجکشن چیه؟🤔همیشه این تاپیک رو تو بروز رسانی ها میبینم.من یک ساله اقدامم خودم مشکلی ندارم شوهرمم ۴میلیون اسپرم با مورفولوژی ۲۷ درصد تحرک ۴۰ درصد.دکار کلومفین داده ب شوهرم بخوره تا ببینیم ۶ماهه تاثیر میذاره یا نه.بعدم گفت اگه حوصله ندارید همین اول برید بکارید😐کاشت همون آی وی افه؟یکی توضیح بده ب من لطفا..آی ام بی تجربه😶

دوستان من شیافت و واژینال استفاده میکنم چندساعتم دراز میکشم ولی باز بیرون میزنه همش باید لباس زیرم ر ...

اسم شیافتون چیه؟  رو جعبه اگه نوشته واژینال و رکتال، مقعدی هم میشه،،  شیاف واژینال استفاده کنید هرکاری هم انجام بدید بازم میریزه بیرون البته شنیدم بعد از چند ساعت مواد اصلیش جذب شده

یه سوال دیگم دارم ازتون.من قبل اقدام و تو دوران دختریم همبشه پری هام منظم بودن ۲۹روزه حالا ی وقتا ب خاطر استرسی ک داشتم شاید ۳۰ روزه یا ۲۸ میشد اونم شاید ۳ بار درسال.ولی از وقتی اقدام کردیم ب بارداری من همش نامنظمم.اینجوری ک ی دوره ۲۹  ۲۸   ۳۰   ۲۷   ۳۲ این سری هم ک ۲۶😥چرا اینجور شدم؟دلیلش چیه؟دکترم رفتم هم سونو واژینال دادم ک گفت تنبلی نداری ی فولیکول ۱۷ هم داشتم روز ۱۲ ازمایش hmdهم دادم دکترم گفت ذخبره تخمدانیت خوبه تنبلی نداری.عکس رنگی فقط ندادم😶

میکرو اینجکشن چیه؟🤔همیشه این تاپیک رو تو بروز رسانی ها میبینم.من یک ساله اقدامم خودم مشکلی ندارم شو ...

میکرو همون ای وی اف هست فقط تو محیط آزمایشگاهی برای لقاح تفاوت دارن،،،  دکترتون چرا محاوره ای گفته کاشت آخه الان حتی مردم عادی هم دیگه از کلمه ای وی اف بجای کاشت استفاده میکنن،،،  

مراحلشم به این صورته که اول خودتون و همسرتون یه سری آزمایشات انجام میدید اگه دکتر صلاح بدونه به شما یه سری داروهای تحریک تخمک گذاری میدن تا چندین تخمک بالغ بشه بعد تو یه عمل کوچیک به اسم پانکچر تخمک شما رو میگیرن و همسرتونم همون موقع نمونه اسپرم میدن تو محیط آزمایشگاه جنین تشکیل میدن و به رحم شما منتقل میکنن بعد از دو هفته هم ازمایش بارداری میدید.  ،،،  این تقریبا یه مطلب کلی بودش خودتونم سرچ کنید بیشتر و بهتر توضیحاتش تپ سایت های مختلف هست

میکرو همون ای وی اف هست فقط تو محیط آزمایشگاهی برای لقاح تفاوت دارن،،،  دکترتون چرا محاوره ای گ ...

پس هر۳ تاشون یکی ان😂😂😂وای خدا چقد فک کردم من...حالا ما درمان رو دارویی انجام بدیم بهتره یا ی راست بریم سراغ آی وی اف؟

فاطمه جون منم اصلا قصد ناراحتی نداشتم چون ماها همه مثل خواخر کنار همیم و من واقعا خوشحالم در کنار شم ...

فدای تو بشم ماه منی😁😍 کسی از خواهراش ناراحت نمیشه گلم.. اره واقعا چرا باید یه زن تا آخر عمر هیچ کار خطایی نکنه و اگر خدایی نکرده خیانتی کرد انگشت نما میشه ولی یه مرد همه کاری میتونه بکنه😔 چرا زن انقدر ضعیفه

فدای تو بشم ماه منی😁😍 کسی از خواهراش ناراحت نمیشه گلم.. اره واقعا چرا باید یه زن تا آخر عمر هیچ کا ...

اوفف اعصاب ادم خورد میشه 

ایشالا همه عاقبت بخیر بشن مام بشیم 

شمام بزودی بگی رفتم سونو دوقلو ناز دارم😉😉😚

یه سوال دیگم دارم ازتون.من قبل اقدام و تو دوران دختریم همبشه پری هام منظم بودن ۲۹روزه حالا ی وقتا ب ...

سلام عزیزم عکس رنگی بنداز همسرتم از اسپرم بده که دکتر ببینه تحرکشو تعداد چجوریه