2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045765 بازدید | 684483 پست
چرا برادر دارم ولی هرکسی تو زندگی خودشه دخالت نمیکنن منم سرد شدم در حالی که با عشق زیاد ازدواج کرد ...

عزیزم حتمامشاوره برو،شایدیه خلاهایی داشته همسرت،یه جاهایی ناخواسته کم گذاشتی براش،حتمامشاوره بروباراهکارمشاوره پیش برو،الان اعصابت داغونه میگی طلاق،شایدپای حرفاش بشینی وبازبهش فرصت بدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینو نگو عزیزم. اتفاقا بچه بیاد خیلی بهتره مردا اگه از ما بگذرن هیچوقت از بچه هاشون نمیگذرن..تو ک ...

وای اصلا اشنباهه چرا هنوز فکر می کنین بچه بیاد درست میشه ترخدا این اشتباه قدیمیارو نکنین اصلااا اون بچه چه گناهی داره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بخدا هرکاری بگی کردم براش حتی بیشتر از هر زن دیگه ای خیلی بیش از حد بهش بها دادم و محبت کردم بهت ...

تقصیر از شما نیست عزیزم،  هیچ آدمی چه زن چه مرد حق نداره به بهانه کمبود محبت یا هرچیزی خیانت کنه،،  اگه هرکس ناراحته میتونه طلاق بگیره بعدا بره هرجور خواست زندگی کنه ولی وقتی هنوز متاهل هست یعنی باید متعهد باشه،  من اصلا قبول ندارم که کمبودها باعث خیانت بشن، این بی ایمانی و بی تعهدی هست که باعث خیانته،،   شما هم بنظرم دنبال تقصیر تو خودتون نباشید برید مشاور که تصمیم درست برای آینده تون بگیرید، ان شالله خیره

بچه ها جنین گرید a شانس موفقیتش بیشتره؟و برا ما ک سالمیم و مشکلی نداریم ممکنه جنینا گریدa بشن؟ و اینکه میتونیم خودمون انتخاب کنیم ک چنتا جنین بزارن مثلا دوتا؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
دوستان از غروب حالت ها و علائم پریودی امده سراغم ممکنه دیگه واقعا نگرفته باشه

من دقیقاً حالتهای قبل از پریودم رو داشتم قبل از آزمایش مثبت، انشاالله مال شما هم مثبته...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من دقیقاً حالتهای قبل از پریودم رو داشتم قبل از آزمایش مثبت، انشاالله مال شما هم مثبته...

اخه من علائمی نداشتم یهو امروز که روز ۱۴ سه شنبه باید آز بدم از عصر حالت های پریودی گرفتم‌ شما هم دو روز قبل از ازمایش حالت پریودی گرفتی یا از اول انتقال داشتی

زینبی جون گرید جنیناتون چی بوده ؟

والا فقط بهم گفتن خوبه 

خودم از تصویر زیر میکروسکوپ که به همه قبل از انتقال نشون میدادن فهمیدم یکیش عالیه و دومی ضعیف هست وگرنه گرید بهم نگفتن

فقط یادمه سلول ها قرینه بودن و واضح و 8 یا 10 سلولی 😍😍😍 که الان شدن گل پسری

ان شاالله قسمت خودت

اخه من علائمی نداشتم یهو امروز که روز ۱۴ سه شنبه باید آز بدم از عصر حالت های پریودی گرفتم‌ شما هم دو ...

مال من ۸،۷ روز بعد از انتقال شروع شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...