2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045857 بازدید | 684486 پست
ب نظر من بیشتر از اینکه دو دو تا چهارتایی باشه ، شانسیه. ولی خب احتمالا اوکی بودن هر کدوم از دو طرف ...

من بچه ندارم و اولین تجربه بارداریمه اگ بشه. عزیزم متوجه نشدم ازچ لحاظ قابل مقایسه نیستن میشه کامل ترتوضیح بدی مقایسه ی چی باچی؟؟؟؟؟؟تاپیک دوقلویی روهم لطفا واسم بفرست

خداجون شکرت🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره قبلیه واقعا هاله بود یا تو فکر کردی؟

نه واقعا خط افتاد

قشنگ از دورم معلوم بود

خیلی انیدوار شده بودم

اولین بار بود خط افتاد برام

هنوزم پریود نشدم

نکنه یائسه شدم خدایی نکرده

اخه عحیبه اصلا سابقه نداشته

خدا بزرگه، بازم صبر کن، هر چی خیره پیش میاد

هنوزم پریود نشدم

فقط مریضی نگرفته باشم

در کل خوب شد که نشد

بعد کلی تلاش بر بچه دار شدن

به خدا گفتم حتما منو دوست نداری که بهم بچه نمیدی

میگن کار خدا بی حکمت نیست

چند روز پیش فهمیدم شوهرم خیانت کرده

بعد حکمت خدارو فهمیدم

الانم نمیخوام باهش زندگی کنم

منم همین تاریخ اخرین پریودیم بود ولی 17 اردیبهشت رفتم ntگفت 12 هفته و یک روزمه یعنی اشتباه شده

من ۲۱ ام باید برم طبق سونو قبلی تاریخ زد ۱۲ هفته و سه روز 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان خوبین؟

کسی مثل من بلا تکلیف هست چند روز پیش برای انتقال جنین مراجعه کردم گفتن کلا انتقال جنین از طرف WHO ممنوع شده تا ببینین وضعیت کرونا چی میشه!

بچه ها من عذاب وجدان دارم کاش همون اول زمستون دوباره برای تخمک کشی اقدام میکردم آخه یه جنین برای من درست شده! منم به همون جنین دلم رو خوش کردم و تا الان دارم آمپول میکرورلین میزنم که کیست آندومتریوزم بزرگتر نشه! چه میدونستم اوضاع اینجوری میشه!!!

تو رو خدا اگه کسی شرایطش مثل من هست بیاد من رو دلداری بده از دوستان تون کسی بوده با یه جنین باردار شده باشه؟؟؟

میشه منم ادکنید گروه دوقلوها و یاتاپیک دوقلوهارو بفرستین واسم ممنونتون میشم🙏🙏🙏🙏 شما با ای وی اف ...

لینک‌گروه رو میفرستم.اما گویا مشکل داشت.

آره عزیزم.با میکرو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لینک‌گروه رو میفرستم.اما گویا مشکل داشت. آره عزیزم.با میکرو.

سلام ببخشید این گروه فقط برای مادران دوقلو دار هستش یا برای افرادی که میکرو و ای وی اف کردن هم میشه؟

اگه گزینه دوم صحیح است میشه لطفا منم ادد کنید 

من بچه ندارم و اولین تجربه بارداریمه اگ بشه. عزیزم متوجه نشدم ازچ لحاظ قابل مقایسه نیستن میشه کامل ت ...

برای ای وی اف و میکرو کلی باید سونوی واژینال بشی ، کلی داروی تحریک تخمدان ، تازه اگر هیچی کمبود نداشته باشین ، 

عکس رنگی رحم ، پاپ اسمیر و ...... بعد پانکچر کردن ، ممکنه هایپر بشی ، ممکنه شکمت آب بیاره ، و .......

بعد انتقال ، ممکنه خارج رحمی بشه و .....

ممکنه جنین براتون تشکیل نشه بعد از اینهمه کار، ممکنه بار اول جنین هاتون از فریز در نیان.ممکنه بار اول انتقال تموم بشن  یعنی تعدادشون کم باشه.

اگر تعیین جنسیت باشه ک هیچ ممکنه تعدادیش از بین برن ، یا اصلا جنسیت مورد نظر توش نباشه.

و 

و 

و

بارداری طبیعی ، یه روز پا میشی میبینی حالت یه جوریع ، دو روز پری ات عقب میفته ، بی بی چک میزنی ، هاله داره ، میری آز مثبته.همین.

سلام ببخشید این گروه فقط برای مادران دوقلو دار هستش یا برای افرادی که میکرو و ای وی اف کردن هم میشه؟ ...

برای کسایی هست ک دوقلو باردارن.

حالا ب روش های مختلفی ، طبیعی ، ارثی ، دارو ، iui, ivf  و .....

برای کسایی هست ک دوقلو باردارن. حالا ب روش های مختلفی ، طبیعی ، ارثی ، دارو ، iui, ivf  و .... ...

دوستم شما کسی رو میشناسی که با انتقال یه جنین برای اولین بار حامله شده باشه؟ با جنین فریز شده؟

سلام دوستان خوبین؟ کسی مثل من بلا تکلیف هست چند روز پیش برای انتقال جنین مراجعه کردم گفتن کلا انتقا ...

سلام.

اگر اشتباه نکنم همینجا @زینبی_بابا   یه جنین انتقال دادن همون بار اول هم مثبت شدن...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...