2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا زمانی که یه دونه اسپرم و یه دونه تخمک باشه غیرممکن وجود نداره عزیزم.....  خدا بخواد نشد ندا ...

فدات عزیزم ایشالا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم‌میشه‌بگی‌برا‌‌چی‌‌این‌داروهارومیخای‌استفاده‌کنی‌‌؟ تا‌ماه‌بعدمیخای‌سفیکسیم‌بخوری؟ رویال‌ژلی‌ ...

عزیزم سفکسیمو۲۰ تا دونه اس  داد واسه اینکه عفونت نداشته باشیم قبل انتقال .ال دی نمیدونم چرا میده احتمالا بخاطر منظم شدن پریود قبل انتقال دقیق نمیدونم ...رویال ژلی هم تقویت کننده اس این داروهارو به اضافه ی آسپرین وفولیک اسید از روز ۵ ام پریودم باید بخورم وقتی روز ۲۵ ام برم سونو ال دی رو قطع کنم پریود بشم داروهای انتقال ومیده استرادیول  میده 

عزیزم‌‌ببخشیدفضولی‌میکنم منم‌برابچه‌دوم‌میکروکردم‌..اماتعیین‌جنسیت‌نیستم همین‌بعد۴سال‌نشد‌‌‌اقدام‌ ...

نه عزیزم من  طبیعی باردارمیشم مشکلی ندارم فقط برای تعیین جنسیت انجام دادم ولی جنینام خیلی کمه استرس دارم ...شماچندتا داری ؟

من از خدا میخوام به جای یه عالمه تخمک اهدایی همچین سورپرایز کنه ندونی از کجا خوردی....  خخخخخخ ...

وای فدات بشم عزیزم بابت دعاهای قشنگت عزیز دلم خیلی محبت داری 🌺🌺🌺🌺 امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته 

مرسی عزیزم شما خوبی؟  گلم چون وروجک خان فرصت خواب هم برام نمیذاره، اصلا نمیرسم پست های تاپیک ر ...

زينب جون ميشه اسم كتابهايي كه داري ميخوني رو اينجا بگي ماهم استفاده كنيم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام دوستان .ایا کسی پیش دکتر نصر رفته.خوبه کارش ..میگن به خیلیا تخمک اهدایی پیشنهاد میده و انتقالش خوبه و خیلیا مثبت شدن ..

اگه کسی میدونه بگه .نمیدونم برم پیشش یا نه ؟

عزیزم اگر حوصله داری تاپیک رو بخون، کلی مورد این جوری پیدا میکنی عزیزم به جا استرس برو واسه بعد از ...

چقدر اطلاعاتت مفید بود واسم چشم حتما پیگیری میکنم...بهتره به فکر بعدا باشم..شما درست میگید🌹🌹🌹

ممنون از معرفی کتاب.👍

عزیزم اگر تو سونوگرافی چیزی به نام iugr ننوشته، آسپرین هم نیازی نیست منم از هفته 9 نداشتم و انوکسا ...

نه عزیزم همچین چیزی تو سونوگرافی ننوشته..منم بعد از انتقال وقتی جوابم مثبت شد چند روز لکه بینی داشتم که فقط آسپیرینو قطع کردم بعد خودش قطع شد.

سرکلاژم نیستم طول سرویکسم ۳۶ بود وقت غربالگری که دکتر گفت خوبه.

ولی یه ذره تنبلی میکنم احساس میکنم بیش از حد دراز میکشم که با این حرفایی که شما زدی بهتره یه ذره اکتیو باشم👍

عزیزم خیلی عالیه رعایت میکنین خنک نگه داشتن هم یعنی همون با آب سرد شستن، کمپرس یخ عوارض داره اصلا و ...

ممنونم زینبی.فقط یه مورد .همین پیاده روی رو نه.رعایت نمیکنیم.کلا همسرم تنبله برا پیاده روی.اصلا موافقش هم نیست.ریه ش که‌مشکل داره میگه آلودگی هوا اذیت میکنه.زودم خسته میشه.تنها هم نمیزاره من جایی برم.برا همون امکان پیاده روی رو از منم میگیره.من خودم سیکل قبلی تو خونه ورزش میکردم.ولی بعد منفی شدنم دیگه کلا گذاشتم کنار.میدونم اشتباه کردم.ولی متاسفانه روحیه م خوب نیست.خیلی نگرانم.میگم اگه قسمت من نباشه بچه دار بشم چیکار کنم.چه جوری خودمو وفق بدم.ضمنا بعد دوبار عمل واریکوسل بازم دو طرفه عود کرده.یکی دوتا از پزشکا گفتن عمل سوم ریسکه.منم دیگه نذاشتم بره عمل.خب واریکوسل هم تاثیر منفی میزاره رو کیفیت اسپرما.نمیدونم چیکار کنم.

خدایا شکرت  
من یه دونه جنین فریز دارم الان از نرکز زنگ زدن اول باید یه دونه خودتو انتقال بدی بعد اگه نشد بیای بر ...

انشاالله به حق این ماه عزیز همین یکی واست بگیره 🙏🏻😍 عزیزم گرمی زیاد بخور قبل از انتقال با روغن سیاه دانه شب قبل از انتقال بزن روی شکمت و رحمت. بعد با یه پارچه ببند.من اینارو از تو سایت ها فهمیدم. تب سوزنی هم میگن خیلی خوبه