2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
رژیمم برنج و نون خوب داره کلا چیزی حذف نشده جز نوشابه و شیرینیجات شباش سبکه 

خیلی هم عااالی عزیزم، ان شاالله انتقال میدی و با نتیجه مثبت میای اینجا و کلی ذوق میکنیم، ان شاالله روزی همه منتظرا خصوصا منتظرای این تاپیک🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن پودره باعث آلرژی تو نوزاد میشه دلیل عدم رشدش چی بود?

ن دختر منک الرژی نداش.حالا شما بستنی زیاد بخور..چیز خاصی نبود یکم بیشتر ک ب خودم رسیدم خوب شد...منم انقد ترسیدم بضیا گفتن نمدونم بند نافش خوب موادو نمیرسونه و مسدوده ولی رفتم دکتر گف ن چیزی نیس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ن دختر منک الرژی نداش.حالا شما بستنی زیاد بخور..چیز خاصی نبود یکم بیشتر ک ب خودم رسیدم خوب شد...منم ...

خوب خدارو روشکر خدا حفظش کنه گل دخترتو. انشالله که برا منم مشکلی پیش نمیاد

من تازه اوابوست رو اینترنتی خریداری کردم.میخوام روزی ۴ تا بخورم.ولی فرضا که اصلا ۲۰ تا تخمک تشکیل بش ...

سلام عزیزم قرص اوابوست رو از کدوم سایت خریدین؟هزینه چقدر شد؟ دکترم برام نوشته بود پیدا نکردم

من عزيزم نه ساله خانه دارم ك قصد ني ني نداشتم .كه پارسال رفتم دنبالش دكتر گف تنبلي داري برو زودتر iv ...

عزیزم.الهی شکر که زود نتیجه گرفتی و سختی زیاد نکشیدی.من ۷اردیبهشت ۳۰سالم تموم شد.الهی ک خدا از زبونت بشنوه و این حسرت رو از رو دلم ورداره بحق این ماه عزیزش

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام وااا بسپار بخدا من خودم قبول ندارممم

خیلی حس بدی دارم هرلحظه بفکرشم داروهامم خریدم این دکتر لعتیمم ک نمیاد...برام خیلی دعا کنید ...نهایت تا تیر صبر میکنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خیلی هم عااالی عزیزم، ان شاالله انتقال میدی و با نتیجه مثبت میای اینجا و کلی ذوق میکنیم، ان شاالله ر ...

مرسی عزیزمم ایشالا همینطور که میگی بشه و حتما هم‌میشه😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی حس بدی دارم هرلحظه بفکرشم داروهامم خریدم این دکتر لعتیمم ک نمیاد...برام خیلی دعا کنید ...نهایت ...

حالا که حس بدی داری بزار یکی دوماه بگذره بعد عزیزمم که خیالت راحت بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها کسی نیست جواب منو بده

به نظرتون قرص لتروزول باعث تاخیر در پریودی میشه؟

اخه من دورهام حدود۲۴ تا ۲۷ روزه بود

ولی ماه پیش که قرص لتروزول خوردم ۲۸ روزه شد

این ماهم بر بار دوم لتروزول خوردم که امروز روز ۳۰ پریودیم هست ولی پریود نشدم

اصلا حس پریودی هم ندارم

بعدش هرماه دو روز قبلشم لکه بینی داشتم بعدش پریود میشدم

که این ماه نمیدونم چرا پریود نمیشم

اصلا حس پریودی و اینام ندارم