2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها من فردا روز سوم پري هست بايد برم دكتر كه بگه انتقال رو كي انجام بدم  كسي ميدونه فردا دك ...

عزیزم بهت استرادیول میدن روز هفتم دوباره سونو میری امپول پروژسترون هم میدن باید بزنی فک کنم روز ۱۷ یا ۱۶ انتقال بدن    شما تهرانی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره متاسفانه معده را اذیت میکنه و باید با معده پر بخوری

اره همینکار و می کنم من این ندت ۴کیلو کم کردم و پیاده روی میرم بنظرتون می تونه اتدقعه تاثیر بزاره ؟ که مثبت بشم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من فردا روز سوم پري هست بايد برم دكتر كه بگه انتقال رو كي انجام بدم  كسي ميدونه فردا دك ...

استرادیول و فولیک و اسپرین احتمالا میده 

کجا میری ؟ تهرانین ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم تو این ۴،۵سالی که رویان رفتم اصلا نگفتن انجام بدم  ولی یه دکتر زنان بیرون از رویان که رفتم ...

ممنون عزیزم.ان شاالله.

اگه مقدارش بالا باشه درمانش فقط سبزیجات و سرد نگه داشتن و ایناس دیگه.نه؟

خدایا شکرت  
عزیزم دکتر همسرتون کیه و اینکه قبلا سابقه دی اف آی بالا داشتن؟دکتر همسر منم براش ننوشت درصورتی که دی ...

همسرم رویان پیش دکتر صدیقی میرفت.بعدش عوض کردیم و رفت پیش یه دکتر دیگه که اسمش خاطرم نیست.هیچکدوم‌ننوشتن.ایندفعه میخوام بگم همسرم خودش بره آزمایش بده ببینیم چقدره.اگه بالا باشه براچی الکی بازم وارد سیکل بشم؟

شما چه اقداماتی کردید که پایبن بیاد؟

خدایا شکرت  
گلم روی بسته نوشته روزی 4 عدد مگر اینکه دکتر بگه میشه کمتر هم مصرف کرد

زینب جان چرا تو رویان آزمایش dfiنمیگیرن؟من تو آخرین ویزیت دیگه خودم گفتم که بنویسه ولی بازم ننوشت‌گفت نیاز نیست.مورفو همسرم یک هستش.چرا نباید هیچوقت اسپرم سالمی پیدا بشه؟شاید مشکل از dfiهست.

خدایا شکرت  
گلم روی بسته نوشته روزی 4 عدد مگر اینکه دکتر بگه میشه کمتر هم مصرف کرد

من تازه اوابوست رو اینترنتی خریداری کردم.میخوام روزی ۴ تا بخورم.ولی فرضا که اصلا ۲۰ تا تخمک تشکیل بشه.وقتی هیچوقت یه اسپرم سالم پیدا نمیشه فایده ش چیه؟

میخوام بگم یه دکتر دیگه براش بنویسه و بره آزمایش.اگه بالا بود چه اقداماتی انجام بدم؟

خدایا شکرت  
اره همینکار و می کنم من این ندت ۴کیلو کم کردم و پیاده روی میرم بنظرتون می تونه اتدقعه تاثیر بزاره ؟ ...

عااالیه عزیزم، کم کردن وزن و پیاده روی جفتش تاثیر خیییلی خوبی تو مثبت شدن نتیجه و پذیرش رحم داره، همین مصمم بودنت تو ورزش ادامه بده ان شاالله که نی نی نیا محکم این دفعه به دل مامانشون میچسبن، ولی رژیم هم باعث نشه که بدنتون ضعیف بشه، حتما در کنار ورزش خودتون هم تقویت کنید