2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
گلم گفتم که زنگ بزن و بپرس، دکتر عمومی فکر نمی‌کنم بتونه خیلی بهت کمک کنه

الان‌ حتما میگ بیا ک معاینه‌بشی...ممنونم ازت گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
فدات عزیز دلم 🌺🌺🌺🌺 رویان میرم عزیزم 

رویان مگر فعالیتش رو شروع کرده ؟من چند روز پیش تماس گرفتم گفتن حتی از تهران هم بیمار پذیرش نمیکنیم ،خودشون باهاتون تماس گرفتن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلهای تو خونه 😄 .. من سیکل تخمک کشی شروع شده از دیروز دارم امپول میزنم برام دعا کنید چند تا جن ...

ان شاالله عزیزم.کدوم مرکز میری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رویان مگر فعالیتش رو شروع کرده ؟من چند روز پیش تماس گرفتم گفتن حتی از تهران هم بیمار پذیرش نمیکنیم ، ...

بله فدات بشم پذیرش ندارند فقط اونایی که باردارن و کسایی که تازه میخواند پرونده باز کنند باید از سایت ثبت نام کنند بعد زنگشون میزنند بجز افراد خاص مثلا من ذخیره  تخمدانم کم بود سنم 34 بود باید تخمک کشی میشدم بعدم جنین فریز بشه تا شرایط عادی بشه 

فدات بشم عزیز دلم .رویان میرم 🌺🌺🌺🌺🌺

منم امروز رفتم جواب آزمایشمو بگیرم رام ندادن گفتن زنگ بزن نوبت بگیر.کی شروع میکنن کارشون رو؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات بشم عزیز دلم .رویان میرم 🌺🌺🌺🌺🌺

بعد شرمنده میتونم بپرسم هزینش تقریبی از شروع سیکل تا کاشت چقد میشه؟

سلام دوستای گلم. من یک سال و نیم پیش باردار شدم اما برام نموند. بعد از اون مدام وسطای سیکل گاه و بی گاه دل درد می گرفتم. حتی ترسیدم بقیایا مونده باشه سونو دادم اما چیزی نبود حدس دکترم این بود که بخاطر پلی کیستیک شدنم باشه خلاصه دی ماه دوباره پانکچر شدم اما پروژسترونم بالا بود و یه مقدار هایپر شده بودم برای همین انتقالم افتاد برای سه ماه بعد که خوردیم به کرونا. الان هر ماه حدود روزای تخمک گذازی به بعد دل درد دارم. این ماه هم از دو روز پیش یعنی الان روز سومه داغون شدم همش حوله و اتو میذارم روی شکمم همش درد دارم مخصوصا سمت تخمدان چپم بدنم هم به هم میریزه و گلاب به روتون🙈🙊پریروز و امروز مشکلمزاجی داشتم. 

دو ماه پیش هم به پزشک خانواده گفتم برام سونو شکم نوشت که کل احشا ک بشه اما دکتر سونو فقط رحم تخمدان بررسی کرد و گفت نفخ زیاد داری اما بررسی روده ها با کلونوسکوپی باید انجام بشه با سونو مشخص نمشه!

کسی مثل من بوده واقعا پلی کیستیک باعث این همه درد میشه؟؟؟ 

بله فدات بشم پذیرش ندارند فقط اونایی که باردارن و کسایی که تازه میخواند پرونده باز کنند باید از سایت ...

آخه بدبختی منم ذخیرم پایینه عزیزم،قرار بود اسفند ماه بیایم تهران برای جواب آزمایشات و یه سری آزمایش جدید که متاسفانه کرونا همه چی رو ریخت بهم،الانم با این شرایط فکر نکنم حالا حالاها بتونم وارد سیکل بشم ،منم قرار بود برای بار سوم تخمک کشی بشم که ظاهرا خدا نمیخواد 😢 از صمیم قلبم برات دعا میکنم عزیزم ،انشالله به حق همین ماه ایندفعه مامان میشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم امروز رفتم جواب آزمایشمو بگیرم رام ندادن گفتن زنگ بزن نوبت بگیر.کی شروع میکنن کارشون رو؟

حسابی رفت و امد کنترل میکنند .. دیروز اولین سونو رو شدم چهار روز امپول داده گفت یکشنبه باز بیا سونو ... شنیدم قسمت سونو گفتن دو هفته دیگه شروع میکنند