2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزيزم حتماً که نباید بارداری با علائم داشته باشی، دوست من باردار بود حتی یه بار عق نزد، بالا نیاورد، ...

منم از خدامه که علایمم بره از بس تهوع و بیخوابی و ضعف گرسنگی دارم که دوست دارم یکساعت هم شده حالم برگرده مثل قبل بشه ولی نه به قیمت اینکه بخواد خدایی نکرده نشانه بدی باشه،،،  آخه یکدفعه ای قطع شدش و همسرمم هم همش بهم استرس میده نگران شدم آخه هنوز سه ماهه اول رو پشت سر نزاشتن که خیالم یه کوچولو راحتر باشه،،  والا انقدر سخت باردار شدم و مثل اکثریت دوستان اینجا انتظار و سختی کشیدم که قطع علایم هم منو میترسونه و راضیم علایم داشته باشم ولی از سلامت جنین خیالم راحت باشه،،  التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها شب بخیر من پنج ساله که باردار نمیشه دو بار ای یو ای کردم منفی شدم دو بار پانکچر شدم چهار ...

سلام.

من انتقال چهارمم پی‌ار‌پی انجام دادم و مثبت شدم.

در مورد پاپ اسمیر هم، برای تشخیص سرطان یا عواملی که منجر به سرطان گردن رحم خواهند شد، با نمونه برداری و آزمایش سلول شناسی گردن رحم انجام میگیرد. توصیه میشود این آزمایش به صورت مرتب (اغلب سالانه) برای زنان انجام شود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
والا این دستگاههایی که ما داریم عمرا تو 11، 12 هفته صدای قلب رو بشه باهاش شنید، فقط با دستگاه سونوگر ...

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم شما تعیین جنسیت کردی ؟ چندتا جنین داری ؟

بله کلا ۱۸ تا جنین داشتم که ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردم که ز اون ۱۰ تا یکیش کلا خوب نبود و ۳تاش پسر خوب بود 

۸ تا دیگرم تعیین جنسیت نکردم هنوز فریزن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام‌‌بچها

آیاکسی‌اینجابیمارستان‌‌پیامبران‌میکروکرده‌

توروخداجواب‌بدید

من‌قبل‌عید‌پانچرشدم

انتقالم‌موند‌برابعدعید‌که‌کورنااومد

میخام‌ببینم‌بازشده‌یانه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
براتون نوشتم عزبززم

مامان‌ماهک‌جون‌

دیگه‌نرفتی‌براانتقال؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

ببخشیدبچها‌یه‌سوال‌دیگ‌هم‌داشتم

شماهم‌‌برای‌سیکل‌میکرو‌سونوگرافیه‌سینه

داشتین؟

یامثلا‌اجباربود‌حتما‌بایدانجام‌میدادید؟

سلام،،  من از هفته ششم تا دیروز که ده روز به غربالگری اولم مونده علایم تهوع زیاد مخصوصا موقع شب ...

سلام عزیزم چرا اییییییییین همه نگرانی!!!! 

حال نی نی عالیییییییه، شک نکن😍😍😍😍

تو رو خدا مثل من این قدر استرس نکش، هر چی نی نی دیدم که مامانشون استرسی بوده ریفلاکس و کولیک دارن، آرامش داشته باش گلم تا بعدا کمتر اذیت بشین

این کم و زیاد شدن علائم و تغییر احوال کاملا طبیعی هست و علامت اینه که دوره ویارت داره به سلامتی تموم میشه

ببین منم با اون ویار وحشتناک که همش سرم میزدم گاهی یهو چنان خوب میشدم و حس میکردم دلم خالی شده که انگار حامله نبودم،خیالت راحت گلم اینا طبیعیه

تا میتونی لذت ببر و حال کن تا بعدا نی نی کولیک و ریفلاکس نگیره