2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
سلام،،  من از هفته ششم تا دیروز که ده روز به غربالگری اولم مونده علایم تهوع زیاد مخصوصا موقع شب ...

اره عزیزم اصلا نگران نباش ، یا علائمت کامل قطع شده یا دوباره برمیگرده ، منم دقیقا سه روز پیش علائمم قطع شد ، دو روز بود که کوچکترین حس بارداری نداشتم یعنی قشنگ یادم میرفت ، ولی امروز از صبح دوباره برگشت شدیدتر از قبل ، از صبح تا حالا حتی یه دونه خرما هم نتونستم بخورم چندبار بالا اوردم ، اصلا بهش فکر نکن ، هر روز هورمونها قاطی پاتی میشه یجوری خودشو نشون میده 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،  رویان باز شده؟؟؟  شرایط خاصی گذاشتن یا مثل قبل فقط تب سنج گذاشتن؟؟

باز هس ولی از قبل باید نوبت بگیرین . تب ستج دارند ولی اگه قرار باشه درمان شروع بشه ازمایش کرونا میگیرن اول

سلام،،  من از هفته ششم تا دیروز که ده روز به غربالگری اولم مونده علایم تهوع زیاد مخصوصا موقع شب ...

از این دستگاههایی که دکترا دارن اسمشو نمیدونم ، با اونا میتونن صدای قلب رو بشنون ، دو روز صبر کن به خودت استرس نده ولی اگه خواستی برو بهداشت صدا قلبشو بشنون

از این دستگاههایی که دکترا دارن اسمشو نمیدونم ، با اونا میتونن صدای قلب رو بشنون ، دو روز صبر کن به ...

عزيزم الآن که بهداشت نمیتونه صدای قلب رو بشنوه، حداقل باید 15 هفته باشی، ایشون هنوز غربالگری اول رو نرفتن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم الآن که بهداشت نمیتونه صدای قلب رو بشنوه، حداقل باید 15 هفته باشی، ایشون هنوز غربالگری اول رو ...

چرا دوست خودم ۱۱ هفته رفت ، یکی از بچه ها هم ۱۲ هفته رفت 

عزيزم حتماً که نباید بارداری با علائم داشته باشی، دوست من باردار بود حتی یه بار عق نزد، بالا نیاورد، بلانسبت مثل گاو هم غذا میخورد، اونوقت من هنوز انگار ماه اول بارداری هستم کلا 3 کیلو اضافه کردم و هنوز مشکلات بارداری رو دارم و خییییییلی خییییییلی اذیتم، آرزوی یه غذا خوردن درست و حسابی دارم، هییییییییچی دلم نمیکشه، مطمئنم بچه م کم وزن میشه، اونوقت تو ناراحتی که علائمت رفته؟؟؟؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چرا دوست خودم ۱۱ هفته رفت ، یکی از بچه ها هم ۱۲ هفته رفت 

یا خدا، 11 هفته که هنوز جنین تو لگن، چطوری صدای قلبش رو شنیدن؟؟؟؟؟؟ 

یا خدا، 11 هفته که هنوز جنین تو لگن، چطوری صدای قلبش رو شنیدن؟؟؟؟؟؟ 

دوستم دو قلو داره قشنگ یادمه قبل غربالگری استرس علائمشو داشت رفت صدای قلبشو شنیدن ، الانم شک کردم شما گفتی رفتم دوباره ازش پرسیدم ، یکی از بچه های اینجا هم همین امروز گفت ۱۲ هفته و ۴ روزش بوده رفته صداشو شنیده

دوستم دو قلو داره قشنگ یادمه قبل غربالگری استرس علائمشو داشت رفت صدای قلبشو شنیدن ، الانم شک کردم شم ...

والا این دستگاههایی که ما داریم عمرا تو 11، 12 هفته صدای قلب رو بشه باهاش شنید، فقط با دستگاه سونوگرافی از هفته 8 به بعد میشه راحت از روی شکم شنید چون اونا خیلی مجهز و پیشرفته هستن ولی با سونیکت ما که تا حالا تو این سن حاملگی نشنیدیم

والا این دستگاههایی که ما داریم عمرا تو 11، 12 هفته صدای قلب رو بشه باهاش شنید، فقط با دستگاه سونوگر ...

دیگه حالا اینا شنیدن 🤣 بنده خداها دروغ ندارن ک بگن ،حتی دوستم میگفت بهداشت بهم‌گفتن چون دو قلو نمیتونیم تشخیص بدیم که صدای قلب کدومشونه ،شاید یکی رو دوبار صداشو بشنویم ،بهش گفتن برو مطب 

سلام بچه ها شب بخیر من پنج ساله که باردار نمیشه دو بار ای یو ای کردم منفی شدم دو بار پانکچر شدم چهار بار انتقال جنین داشتم بار اول انتقال جنینم مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد و در نهایت سقط شد ....الان حدود ۱۲ روز دیگه برای بار پنجم انتقال دارم خواهش میکنم هر راه کاری دارید که به مثبت شدن کمک میکنه بهم بگین عمل هیتروسکوپی و خراشم انجام دادم ولی بازم منفی شد انتقالم میخوام به دکتر بگم پی ار پی برام انجام بده کسی از پی ار پی نتیجه گرفته؟ و ی سوال دیگه پاپسمیر برای چیه من تا بحال انجام ندادم لازم به دکترم بگم انجام بده برام؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنین زندگیم رو هواست😭😭😭

سلام بچه ها شب بخیر من پنج ساله که باردار نمیشه دو بار ای یو ای کردم منفی شدم دو بار پانکچر شدم چهار ...

و اینکه اینبار دکتر قبل انتقال برام قرص ال دی و سینا فوت ننوشته کسی مثل من بوده

اره عزیزم اصلا نگران نباش ، یا علائمت کامل قطع شده یا دوباره برمیگرده ، منم دقیقا سه روز پیش علائمم ...

ممنونم عزیزم، انقدر بسختی باردار شدم که حتی قطع شدن یکدفعه علایم مهم نگران کننده ست برامون