2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم من فقط میتونم تجربه شخصی خودمو بگم دکترا به ما هم بعد از دیدن آزمایش میگفتن هیچ مشکلی نیست و م ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون...راستش خودم دلم نیست که وقتی اسپرم ضعیفه برم الکی دارو تحریک تخمدان بخورم...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا قوت گلم منم سرکلاژ بودم ولی دکترم تاکید زیاد داشت استراحت مطلق نباشم و غذا درست کنم ...

هر دوبار ۲۷ بود عزیی.یبار ۱۳ هفته یبار ۱۵ هفته.

شما چند هفته سرکلاژ شدی گلم؟با طول سرویکس چند؟

مرسی عزیزم از راهنماییتون...راستش خودم دلم نیست که وقتی اسپرم ضعیفه برم الکی دارو تحریک تخمدان بخورم ...

یکی از دوستان من بااسپرم صفر همسرش باردار شد .میخاستن از هم جدا شن.جنین براشون تشکیل نشد اصلا ولی بااسپرم صفر بدون دارو تحریک تخمدان خودش شد فقط باید خدا بخاد فقط و فقط.....

عزیزم اوابووست خوردی هیچ منعی برای انتقال نداره اینکه ماه رمضون انتقال بدی یا نه هم به خودت بستگی د ...

عزیزم منم منظورم همینه چون رحمم رو تقویت کردم تخمدانها رو میترسم این ماه جواب نگیرم چون دیدم این خانم گفتن ال دی خوردن من برعکس به جای اینکه رحم رو خاموش کنم یه سیکل قبل انتقالم برعکس فعالش کردم طوری نیس

من اسفند ای وی اف کردم نا‌موفق شد بعد یه بار پریود شدم الان‌نشدم فقط یه روز یکم لکه بینی داشتم الان ...

عزیزم مبارک باشه‌.کاره خاصی انجام دادین یاهمینجوری عادی بودین.انشالا براماهم از این اتفاقا بیوفته خسته شدیم دیگه

عزیزم مبارک باشه‌.کاره خاصی انجام دادین یاهمینجوری عادی بودین.انشالا براماهم از این اتفاقا بیوفته خس ...

والا هنوز معلوم‌نیست مثل اینکه باید دوباره ازمایش بدم که عددش ببشتر بشه 

انقد‌که‌ادم تو‌این راه نا امید میشه منم‌همش میترسم کادب باشه 

نه کار خاصی نکردم 

بعد ای وی اف دم تخمک‌گذاری ۱ روز درمیون رابطه داشتم حالا باز معلوم نیست 

سلام عزیرم خوبی؟گل پسرت خوبه؟😍😍 میگم نفسی دکتر به پسرت چی داده بود برای ریفلاکسش؟ من پسرمو بردم ...

سلام عزیزم قربونت..گل پسرخودت چطوره😍

دکتر ب پسرم شربت.امپرازول داد واقعا تاثیرگذاریش در حد عالی بود

سگا گریپ ک فک.کنم برا کولیک و دل درد باشه نه رفلاکس  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ساراجان شما با کدوم‌دکتر میخوای زایمان کنی؟ سزارین یا طبیعی؟ ویزیت هم همون نیکان میرفتی؟

عزیزم من با دکتر مهرنوش امیری سزارین میشم ان شاء الله.مطبش روبروی بیمارستان نیکانه..من از اول بارداریم میرفتم صارم.حالا میگن کرونایی پذیرش کردن مجبور شدم برم نیکان.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اوابووست خوردی هیچ منعی برای انتقال نداره اینکه ماه رمضون انتقال بدی یا نه هم به خودت بستگی د ...

عزیزم من دیدم بعضیا میگن چنددوره ال دی خوردن ک رحم و تخمدانها خاموش باشه تا پذیرشش براجنین بیشترباشه.من این دوره تازه رحممو فعال کردم عوض اینکه استراحت بهش بدم ب نظرت اشکال نداره.مشکلی پیش نمیاد