2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
والا منم موندم  مشکوکم  به تین دی اف ای   ممکنه ادم بره توسیکل  یه دفعه بالا بیا ...

میشه که...ولی کو اسپرم خوب که فریز کنیم ...هربار یه فاکتوریش کم میشه..  ...من زمانی که مورفو سه شد دی اف ای 36بود زمانی که مورفو یک شد دی اف ای 27...حرکتم که برا خودش تو حرکت  ...بهتر از اسپرم تازه استفاده کنیم توکل بر خدا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خیلی میترسم خدای نکرده چیزی بشه

نگران نباش عزیزم دیگه استفاده کردنش به صلاح نیست گلی

زودتر قطع کن و سینه هات رو ماساژ بده تا بعد از زایمان شیر داشته باشی و مثل من نشی

از الان هم حسابی فیلم های شیردهی تو یوتیوب ببین، به انگلیسی بنویس How to breastfead an infant و کلی یاد بگیر 

پیج دکتر ظریفی هم فالو کن و تمام پستهاش رو ببین خصوصا در مورد زردی و شیر نداشتن احتمالی بعد از زایمان تا اسیر تجویز های غلط اطرافیان نشی

پیشاپیش قدم کوچولو مبارک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي جون و ماماناي با تجربه يه سوال ميخواستم ببينم اين آمپول پروژسترون براي جنين پسر ضرر نداره؟ من ...

سلام عزیزم تا وقتی تحت نظر پزشک هستی با خیال راحت بزن

یه نکته هم به ذهنم رسید بگم، بعد از زایمان هم واسه شیر دهی رازیانه مصرف کن با خیال راحت چون هیچ ضرری برای بچه پسر نداره

سلام زینبی جون خوبی؟گل پسرت خوبه؟ میگم من دیروز رفتم سونو.دورشکم نی نی ده روز کمتر بود نسبت به بقی ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم

نگران این اعداد نباش عزیزم خطا خیلی زیاد دارن

مثلا سن پسر منو 2 هفته بیشتر نشون میداد و وزنش رو خیلی میزد ولی به دنیا اومد اصلا اون جوری نبود

عزیزم من قاطی کردم! شما میگی شناسنامه پسرتون فقط صادره ازش شده شمیرانات، محل تولدش رو زده تهران ولی ...

ای جان گلم راستش الان تو رختخوابم و یادم نیست شناسنامه چی بود🙈🙈🙈🙈 

در کل میگم حالا هر جا بزنه، چه اهمیتی داره 

مهم کادر درمان هست و تمیزی بیمارستان و سلامتی نی نی😍😍😍😍😍

دوستان ی سوال من الان که انتقالم عقب افتاده و نمیدون که کی قراره انتقال بدم تصمیم گرفتم ورزش کنم ی خ ...

نه گلم هیچ اشکالی نداره منم میزدم خیلی زیاد، البته شنیدم چسبندگی میاره ولی هر چی سرچ کردم دیدم این حرف پایه و اساس نداره

خداییش دمت گرم تو خونه خیلی سخت حس ورزش میاد

نگران نباش عزیزم دیگه استفاده کردنش به صلاح نیست گلی زودتر قطع کن و سینه هات رو ماساژ بده تا بعد از ...

خیلی ممنونم زینبی جون واقعا لطف میکنی که اینهمه راهنمایی های عالی میکنی ❤❤

عزیزم خدارو شکر ی با تجربه بالاخره پیدا کردم  تورو خدا راهنماییم کن مورد مشابه دیدی یا نه امر ...

عزیزم لیانا جون راست میگه.برو یه دکتردیگه ببینه.ای بابا.اعصابم خورد شد برات 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت عزیزم😚.ماهموخوبیم خداروشکر نه بابا نگران نباش .بعدم میدونی ک بعد تولد وزن.گرفتنش خیلی مهمتر ...

اره راست میگی.بعدش مهمه .مرسی عزیزم 😍😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚