2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
من رفتم كلينيك قلب صدرا  عروس جون يعني تا آخر بارداري بايد هر شب شياف بذاريم؟ من تو نت خوندم ...

راستش بمن کفته از ۱۵هفته همون شبی یدونه

بعد الان گفت با جواب سونو ۲۴ هفته بیایی بهت میگم

حالا من هفته بعد میرم عزیزم

بهتون میگم چیکار باید‌کرد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش بمن کفته از ۱۵هفته همون شبی یدونه بعد الان گفت با جواب سونو ۲۴ هفته بیایی بهت میگم حالا من ه ...

يعني شما از هفته ١٥ ديگه آمپول نزدي؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من از هفته ۱۲ نزدم عزیزم

دقيقا كار درست همين بوده از هفته ١٢ ديگه نبايد آمپول زد

شما بعد از هماتوم ديگه لكه بيني نداشين درسته؟!

دقيقا كار درست همين بوده از هفته ١٢ ديگه نبايد آمپول زد شما بعد از هماتوم ديگه لكه بيني نداشين درست ...

نه عزیزم من از هفته ۸ نداشتم

ولی هماتومم بود و بزرگ شده بود

کلا دکترم مخالف امپول

با اصرار زیاد خودم تا هفته ۱۲ زدم

فقط روزی سه شیاف و سه دوفاستون بود که کم کم کم شد و الان شبی ی شیاف

عروس جون دكترت كيه؟!

من دکتر صفارزاده که خودش نیست دکتر جایگزین گذاشتواسه امپول شیاف کارای اصلیم تحت نظر ایشونم

ولی دوتا دکتر دیکه هم رفتم راستش که برای زایمان اکه اون دکتر نیومد و کرونا بود دستم برای انتخاب بیمارستان باز باشه

نه عزیزم من از هفته ۸ نداشتم ولی هماتومم بود و بزرگ شده بود کلا دکترم مخالف امپول با اصرار زیاد خ ...

خدا خودش به ني نيم رحم كنه خيلي نگران آمپولايي كه زدم هستم واقعا رويان چرا اينجوري كرد با من😢

البته من بخاطر جفتم تا همين دو هفته پيش هم خونريزي و لكه بيني داشتم

پيش اين دكتر جديدم كه ميرم هرسري بهم ميگه آخه براي چي اينهمه آمپول زدي😭حالا من چيكار كنم

نفس جون من ی سمت بخیم متورم شده قد گردو  بزرگ و سفت شده خدا لعنت کنه دکتر شهامی رو که بخیه رو د ...

عزیزم شاید عفونت کرده بهت بعد عمل چرک خشک کن نداد اصلا ؟ 

حتما برو نشون بده زنگ بزن منشیش یه وقت جاش میمونه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا خودش به ني نيم رحم كنه خيلي نگران آمپولايي كه زدم هستم واقعا رويان چرا اينجوري كرد با من😢 البت ...

عزیزم انقدر ناراحت نباش زینب جون گفت اصلا ثابت نشده بعدم  شما جفتتون پایین بود مجبور بودی بزنی خونریزی هم داشتی خب باید میزدی 

خداروشکر که الان شده شیاف حرف این دکترت رو هم بهش فکر نکن مهم اونی که کارای انتقالت رو انجام داده 

اون دکتر سونو هم که گفته به بار دیگه بیا سونو قلب فقط و فقط واسه پول بوده همین 

چون یه بار رفتی همه چی نرمال بوده دلیل نداشته باز بگه بیا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا خودش به ني نيم رحم كنه خيلي نگران آمپولايي كه زدم هستم واقعا رويان چرا اينجوري كرد با من😢 البت ...

نگران نباش عزیزم

نه چیزی نیست

استرس بدتر برات

عیبی نداره گلم

عزیزم میشه بگی چی خوردی که پریود شدی من اسفند پانکچر شدم و هایپر شدم و پریود شدم ولی این ماه نشدم دو ...

پروژسترون  ۵ میلی خوردم شبی ۲ تا ده روز  خودم خریدم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔