2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره واقعا ما گفتیم دی اف آی پایین اومد دیگه تمومه مثبت میشیم حالا منفی که شد رفتیم پیس دکتر یه آزملی ...

روس چیه 🤪🤪وای  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد درگیر دی اف ای  نمیدونم باشیم نباشیم   ..اگه  باشیم  چرا نصر و دکتر پویان & ...

من فک میکردم دوروزونیم کم باشه،حداقل-۴-۳روزباشه چ جالب

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها تاحالا شده ضخامت رحمتون بالا باشه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
روس چیه 🤪🤪وای  

نمی دونم دکتر صدری واسه شوهرم نوشت دیگه نشد بریم نسون بدیم جوابش فقط فهمیدیم ردمرزه حالا بیاییم تهران به دکتر ارولوژ اونجا نشون میدیم ببینیم چی میگن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من فک میکردم دوروزکم باشه،حداقل۳روزباشه چ جالب

از دوروز کمتر که نمیشه میگن ۷۲ ساعت بهترینه اووفف   که سر این ساعتا چه قدر من حرص خوردم  

آره واقعا ما گفتیم دی اف آی پایین اومد دیگه تمومه مثبت میشیم حالا منفی که شد رفتیم پیس دکتر یه آزملی ...

اون ازمایش مربوط ب چیه اطلاعاتی درموردش دارین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
وایه من پایینه بهم استرادیول میدن دوست ندارم بخورمش

چرا بخور من عارفی  روزی ۳ تادوفاستون داد  خوردم  نابود شدم  ضخامتت  سر همون  فک کنم رفته بالا  

اون ازمایش مربوط ب چیه اطلاعاتی درموردش دارین؟

نه اطلاعات دقیقی ندارم فقط می دونم اونم ربط داره به کیفیت اسپرم مثل دی اف آی اونم با مکمل باید بیاد پایین

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه اطلاعات دقیقی ندارم فقط می دونم اونم ربط داره به کیفیت اسپرم مثل دی اف آی اونم با مکمل باید بیاد ...

چه دکتر خوبیه صدری 

يدي جون منم همين سوال رو دارم شنيدم آمپول پروژسترون براي جنين پسر خوب نيس اما شياف مشكلي نداره نميد ...

من نگران اینم خدای نکرده الان شیاف رو قطع کنم یوقت زود زایمان کنم

این موضوعی که شما میگین رو هم شنیدم ولی مثل اینکه به اثبات نرسیده

بهار نگفتی شوهرت چی خورد  دارو  فقط مکمل