2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دی اف آی شوهرمنم 29 بود با دارو سده بود 11 حالا از وقتی که میکرومون منفیشد شوهرم دیگه مکمل نخورد مکم ...

خداروشکرخیلی خوب جواب داد،واسه شوهرمن از۲۶شد۲۵،گفتن که دیگه بهترازاین نمیشه میخواست جواب بده میدادب این داروها

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
میگم شاید رحمم بچه رو قبول نمی کنه یا مقلا میگم اگه بارحم خودم حامله بشم دیگه طاقت ندارم با خوردن ای ...

هیچی  راحت نیستم باهاش  نمیدونم  هر روز یه فکری تو کلمه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرخیلی خوب جواب داد،واسه شوهرمن از۲۶شد۲۵،گفتن کدزگه بهترازاین نمیشه میخواست جواب بده میدادب ای ...

دکترش کیه   کدوم شهری  پایین میاد بابا   به لطف خدا  ..تا نیاد میکروووووو نکنننننن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خداروشکرخیلی خوب جواب داد،واسه شوهرمن از۲۶شد۲۵،گفتن که دیگه بهترازاین نمیشه میخواست جواب بده میدادب ...

مکمل مصرف کردن 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مکمل مصرف کردن 

شوهرت چی مصرف کرد

ممنون گلم

زیاد درگیر دی اف ای  نمیدونم باشیم نباشیم   ..اگه  باشیم  چرا نصر و دکتر پویان  بهش معتقد نیستن   اگه نباشیم  چرا  بعضیها میگن مهمه   بعد  جالبه که دفعه اخر  بعد هیچ دارویی  شد  ۱۰ شوهرم   فقط  تنها فرقش  این بود که ۶۰ ساعت قبل تخلیه داشت  قبلا  چارشنبه  تخلیه میشد یکشنبه میرفت ازمایش  ..

[QUOTE=132930161]اورتومول فرتیل پلاس قیمتش خیلی بالاست الان هم ناموجود شده ذخیرتم عالیه  اخه  تو استرس  زیاد  

دکترش کیه   کدوم شهری  پایین میاد بابا   به لطف خدا  ..تا نیاد میکروووووو ن ...

اخه دوسری داروی مختلف گرف الکارنتین وویتامین یی وسی زینک واین چیزاولی فقط یه عددپایین اومد،تورشتیم عزیزم،موسسه مهردکترتوکل نیااول رفتیم بعدالان دکترگلمحمدی،دکترتوکل نیاکه پیشنهادجنین اهدایی روداد،گفت وضعیتش خوب نیس موفوشم یبارصفرمیشه یباریک، بعدمن گفتم من شنیدم ادمهایی بامورفوی یک طبیعی باردارشدن حتی بعدشمااینجوری ناامیدمیکنین مارو،دیگه دکترشوعوض کردیم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه دوسری داروی مختلف گرف الکارنتین وویتامین یی وسی زینک واین چیزاولی فقط یه عددپایین اومد،تورشتیم ع ...

یعنی مورفولوژی  صفر  و گفت اهدای

زیاد درگیر دی اف ای  نمیدونم باشیم نباشیم   ..اگه  باشیم  چرا نصر و دکتر پویان & ...

آره واقعا ما گفتیم دی اف آی پایین اومد دیگه تمومه مثبت میشیم حالا منفی که شد رفتیم پیس دکتر یه آزملیش جدید واسه شوهرم ندشت به اسم. ros اسپرم که  جوابش روی مرز بود دیگه کرونا اومد وقت نشد بریم نشونش بدیم الانم که تصمیم گرفتیم بیاییم تهران

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اخه دوسری داروی مختلف گرف الکارنتین وویتامین یی وسی زینک واین چیزاولی فقط یه عددپایین اومد،تورشتیم ع ...

الکارتین شوهر منم خورده