2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
منم تا آخر زدم. فقط از هفته ۳۴ یا ۳۵ یادم نیست ، تبدیل ب هپارین شد. ب بازو و ران امتحان نکردی؟ هو ...

دکتر نوشته دور ناف بزنم حقیقتش رو بازو ترس ندارم چون بوسرلین هم به بازو میزدم ولی به ران میترسم،،،  رو دستور آمپول نوشته هواگیری نکنید منم به همسرم گفتم هواگیری نکن اونم هربار میگه هوا داره ها یعنی هواشو نگیرم منم میگم نه،،  یعنی هواشو بگیریم تاثیر داره کبود نشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از هماتوم ب شما آسپرین داد؟ یا از اول داشتین؟ چ جالب ، دکتر من ، برای رقع هماتوم ، آسپرینم رو ۱ ...

بچه ها هماتوم چیه؟؟

قبل از انتقال متوجه میشید یا بعدش؟؟؟

با سونو گرافی؟؟؟

من بعداز مثبت شدن فقط دوبار دکترم خودش تو مطب برام سونوی قلبشو انجام داده سونوی بیرون نرفتم

بعداز سونوی قلب لازم هست که بریم سونو گرافی یا همون غربالگری رو بریم کافیه؟؟؟

بچه ها هماتوم چیه؟؟ قبل از انتقال متوجه میشید یا بعدش؟؟؟ با سونو گرافی؟؟؟ من بعداز مثبت شدن فقط د ...

هماتوم لخته خون پشت جنین هست که بعضیا بی علامت هست و بعضیا همراه با لک و خونریزی، که با استراحت جذب میشه و چیز خاصی نیست، سونوگرافی قلب که انجام شد که درد و لک و خونریزی نباشه دیگه نیاز به سونو نیست تا سونو غربالگری 

سلام عزیزم خوبی ؟ یه سوال ذهنمو درگیر کرده ، من دو قلو داشتم ، رویان بهم گفته بودن بعد از مثبت شدن آ ...

منم امروز رفتم دکتر گفت تا هفته 28 باید انوکسارو بزنیولی گفت پروژسترون میتونی قطع کنی

منم امروز رفتم دکتر گفت تا هفته 28 باید انوکسارو بزنیولی گفت پروژسترون میتونی قطع کنی

پروژسترونو به من گفت تا ۱۸ هفته ،نمیدونم کلا تو فکرم دکترمو عوض کنم یا نه ، البته تو شهر ما دکتراش همه مثل همن 😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پروژسترونو به من گفت تا ۱۸ هفته ،نمیدونم کلا تو فکرم دکترمو عوض کنم یا نه ، البته تو شهر ما دکتراش ه ...

به من دکتر گفت تا ماه پنجم باید ادامه بدی البته دکتر مطب بود هنوز مرکزم باز نشده ببینم چی میگن،