2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=132556269]عکسشو فرستادم واسه من ۱۴ میلی متره☹💚[/QUOT 

یعنی هیچوقت فکرشم نمیکردم بارداری انقد پر استرس باشه ، توکل بخدا ،ان شاالله برای هممون بخیر بگذره 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان جواب چکابمو گرفتم تیروییدم شده 12 من تا حالااصلا سابقه تیرویید نداشتم خیلی میترسم الان چی میشه& ...

عزیزم استرس نداشته باش ، برو پیش یه متخصص غدد ویزیت شو 

[QUOTE=132556269]عکسشو فرستادم واسه من ۱۴ میلی متره☹💚[/QUOT  یعنی هیچوقت فکرشم نمیکردم باردار ...

انشالله که  اگه به صلاحمونه و تو قسمتمونه واسمون سلامت حفظشون کنه 🤲🤲🤲🤲..عزیزم دکترت نگفت چیکار کنی هماتوم رفع شه به من فقط روزی یدونه قرص آسپرین داده و روزی دوتا شیاف و گفته استراحت نسبی داشته باشم دکتر به شما چیزی نگفته؟❤❤  

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم، کلینیک مام یه مرکز جدید هست و دکتر نصر اونجا کار میکنه گویا خیلی مرکز مجهزی هست، اطلاع ...

ممنون عزیزدلمم از توضیحت 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله که  اگه به صلاحمونه و تو قسمتمونه واسمون سلامت حفظشون کنه 🤲🤲🤲🤲..عزیزم دکترت نگفت چی ...

بعد از هماتوم ب شما آسپرین داد؟ یا از اول داشتین؟

چ جالب ، دکتر من ، برای رقع هماتوم ، آسپرینم رو ۱۰ روز قطع کرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشالله که  اگه به صلاحمونه و تو قسمتمونه واسمون سلامت حفظشون کنه 🤲🤲🤲🤲..عزیزم دکترت نگفت چی ...

نه دکتر من خیلی ریلکسه ،میگه جذب میشه نگران نباش😐 داروهام مثل قبل ادامه داره روزی سه تا شیاف و یا اسپرین و انوکسا ،واسه هماتوم چیزی اضافه نکرد

سلام دوستان من رفتم دکتر زنان ازش پرسیدم میگه انوکسا رو تا هفته ۳۶ باید تزریق کنی و شیاف هم تا ماه پنجم بارداری باید بزنی،،،  دوستانی که انوکسا استفاده کردن تا چه زمانی تزریق میکردید؟؟؟  من شکمم کبود کبوده

بچه ها من امروز رفتم سونوی غربالگری،  دکترم گفت جواب سونو رو بیار تا بعدش آزمایش خون غربالگری ...

عزیزم، اولا ک آزش آزاده، و با دفترچه حساب نمیکنن. حتی برا بیمه تکمیلی هم گفت تو سیستم نمیزنیم، رسید میدیم برو ازشون بگیر.

تماس بگیر ب منشی بگو ازش بپرسه. ولی قاعدتا دیدم همون روز یا فرداش انجام میشه.

عزیزم، اولا ک آزش آزاده، و با دفترچه حساب نمیکنن. حتی برا بیمه تکمیلی هم گفت تو سیستم نمیزنیم، رسید ...

اره، منم زنگ زدم و گفت سریع بیا بنویسم، 

آز که شد ۱۴۰ بدون بیمه

ولی سونو رو هم بیمه حساب نکرد و شد ۳۴۰

شما جایی رو می شناسی که برای سونو بیمه قبول کنه که حداقل بعدی رو برم اونجا؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اره، منم زنگ زدم و گفت سریع بیا بنویسم،  آز که شد ۱۴۰ بدون بیمه ولی سونو رو هم بیمه حساب نکرد ...

من آزم ۱۳۰ بود.

سونوم چون دوقلو بود ۳۰۰ و خرده ای. ولی من سونو ندادم. چون با بیمه تکمیلیم قرارداد داشت.

اینکه دکتر بنویسه تو دفترچه ، بدرد تکمیلی میخوره فقط. برا من ننوشت ، بیمه تکمیلی گیر داد نسخه نداری!

عزیزم سوالتو باز میپرسی ؟ حروف نوشتت بهم خورده.

من آزم ۱۳۰ بود. سونوم چون دوقلو بود ۳۰۰ و خرده ای. ولی من سونو ندادم. چون با بیمه تکمیلیم قرارداد د ...

گفتم تو تهران جایی رو می شناسین که سونو رو با بیمه  حساب کنه؟

الان قیمت سونوی شما نصف من شده

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
گفتم تو تهران جایی رو می شناسین که سونو رو با بیمه  حساب کنه؟ الان قیمت سونوی شما نصف من شده

من تهران نیستم.

ولی آره میشه.

من یک بار اوایل بارداری تهران بودم ، اورژانسی رفتم سونوی بیمارستان تخصصی کودکان ، 

۷۰، ۸۰ گرفت.

سلام دوستان من رفتم دکتر زنان ازش پرسیدم میگه انوکسا رو تا هفته ۳۶ باید تزریق کنی و شیاف هم تا ماه پ ...

منم تا آخر زدم.

فقط از هفته ۳۴ یا ۳۵ یادم نیست ، تبدیل ب هپارین شد.

ب بازو و ران امتحان نکردی؟

هواگیری میکنی اولش؟ 

اونم تاثیر داره.

منم تا آخر زدم. فقط از هفته ۳۴ یا ۳۵ یادم نیست ، تبدیل ب هپارین شد. ب بازو و ران امتحان نکردی؟ هو ...

سلام عزیزم خوبی ؟ یه سوال ذهنمو درگیر کرده ، من دو قلو داشتم ، رویان بهم گفته بودن بعد از مثبت شدن آنوکسا بزنم ، من چند روز زدم بعد لک داشتم ،رویان که تعطیل بود جواب ندادن ،رفتم دکتر گفت بعد از تشکیل قلب آنوکسا رو بزن و قطع کن ، منم قطع کردم ، حالا اون قل تو هفته ۶ دیگه رشد نکرده ، این قل ۸ هفته ، امکان داره بخاطر قطع انوکسا باشه؟؟