2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

دوستان من امشب قرص سقط رو استفاده نکردم، فردا دوباره میرم سونو و اگه همین نظر رو دادند از فردا شروع میکنم، اینطوری دلم محکم میشه و وسواس فکری نمیاد سراغم که عجله کردم...

دعا کنید هرچه خیره همون برام پیش بیاد🙏🏻🙏🏻

سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔انشالله خدا به دلت آرامش بده 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم رفتم  ،یه دونه نی نی بود اون یکی نبود !!! خداروشکر دردش بهتره ولی دیدش نه ، سایه می ب ...

برا منم یه دونه بود انشالله همین یه دونه سالم بیاد بغلت دوقلویی خیلی سخته انشالله که خیره و همسرت بزودی سلامتیشو بدست میاره 🤲🤲💚💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام رفتم دکتر گفت قرص بخور روزی یک عدد به جز پنجشنبه و جمعه، ولی یک اتفاق بد افتاد اینکه جنینم قلب ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم این اتفاق برای من افتاد من درد داشتم البته هرکاری می کردن نمیوفتاد سعی کن راه بری وقتی دارو خوردی ولی اصلا تنها نبتش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلاممم 😢 من امروز رفتم سونو ، اون قل تو ۶ هفته مونده بود😭😭😭 این یکی خداروشکر ۸ هفته بود خوب بود ...

خدا روشکر انشالله سالم بغل میگیریش🤲🤲 حتما خیری توش بوده 💚منم هماتوم دارم دکتر گفته استراحت کنم و شیافمو ادامه بدم اگرم خونریزی کردم روزی دوتا پروژسترون بزنم

دوستان من امشب قرص سقط رو استفاده نکردم، فردا دوباره میرم سونو و اگه همین نظر رو دادند از فردا شروع ...

عزیزم واست دعا میکنم که انشالله هر چی که خیره واست پیش بیاد 🤲🤲💚

دکتر سوند گفت جنین رشد داشت ومعلومه تازه از کار افتاده یک شنبه هفته قبل رفتم سونو گفت شش هفته و پنج ...

عزیز دلم😔😔😔 انشالله خدا به دلت نگاه کنه و بهترینهارو برات رقم بزنه😔💚🤲

خدا روشکر انشالله سالم بغل میگیریش🤲🤲 حتما خیری توش بوده 💚منم هماتوم دارم دکتر گفته استراحت کنم و ...

منم هماتوم دارم 😐 ۱۳ میلی ،واسه شما چقدر بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
برا منم یه دونه بود انشالله همین یه دونه سالم بیاد بغلت دوقلویی خیلی سخته انشالله که خیره و همسرت بز ...

خیلی ممنونم عزیزم،  راضیم به رضای خدا آن شالله بچه هامون سالم بیاد بغلمون این استرس های بارداریمون تموم بشه

دکتر من هم پیشنهاد داد سقط شد جنین رو ببرم ازمایشگاه ژنتیک بررسی بشه..نمیدونم هزینه چقدره و ایا این ...

اگه هزینه ش زیاد نبود ببر، بذار تکلیفت مشخص شه که دفعه بعد اگه درمانی لازمه برات انجام بدن، 

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

سلام خانوما کمکم کنید...

برا جنسیت قرار بود ivfکنم خودمم تنبلی دارم و بدون دارو پریود نمیشم دکترم برا ۲ماهذقرص دزوسپتیو (قرص جلوگیریه)ب من داد حالا مراکز بستس و من نمتونم برم ivfبازم این قرصو ادامهدبدم؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...