2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم من ۴ساله در حال اقدامم هیچ نتیجه نگرفتم😔 الان طبیعی اقدام کرده بودم...عصر یه درد شدید توی ...

ان شاالله که خیره واستون، ناراحت نباش من 8 سال در اقدام به سر میبردم بالاخره معجزه شد،خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من بچم ۵ ماه پیش تو ۳۴ هفته یدفعه متوقف شد و فوت شداین از چی میتونه باشه از غضلت خون یا مسئومیت ...

عزیزم خیلی خیلی متاسفم خیلی ناراحت کنندست انشاالله خدا به دلت ارامش بده 

برو تایپیک مامانایی که بچه هاشون رو از دست دادن خیلی خوب میتونن کمکت کنن 

اگه بلد نیستی عکس تایپیک رو بفرستم چون لینکش رو بلد نیستم چطور بیارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جدی میگی😀ای جان خداروشکر خدا واست نگهش داره یعنی بدون هیچ دارویی؟؟؟

دوبار آی یو آی، یه بار میکرو که نشد و دوباره داشتم میرفتم انتقال جنین که هرچی منتظر شدم پری نیومد کلی ورزش و بالا و پایین میپریدم تا زودی بیاد ولی گویا خبری بوده...

ان شاالله قسمت همه منتظرای این تاپیک

ژنیتیکی دو قولو باردار شدی یا دکتر براتون داروی تجویز کرد ....؟!!

عزیزم توی این تاپیک اکثراً با میکرو (آی‌وی‌اف) باردار شدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

@مامان_ماهک10    

مامان ماهک جون میدونم دلت میخواد زودتر انتقال بدی و انشاالله به نتیجه برسی ولی اصلاً عجله نکن. بارداری توی این وضعیت همش استرسه. از دکتر رفتن و سونو و آزمایش خونهاش بگیر تا فکر اینکه نکنه موقع زایمان اجازه ندن همراه داشته باشم و نکنه از محیط بیمارستان ویروس رو با خودم بیارم خونه و اطرافیان مریض بشن داره هرروز استرس میده بهم...

نه عزیزم ایشالله چهارشنبه  چشم شمام برام دعا کنید خیلی میترسم 😭

عزیزم انشاالله که به سلامتی زایمان کردی. هروقت تونستی از خودت بهمون خبر بده.