2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤔من ۵روز دیگه وقت پریودیمه هیچ دردی هم ندارم الان یه لکه قرمز تیره دیدم ولی فعلا هیچ خبری نشده از پ ...

لک لانه گزینی هم میتونه این شکلی باشه!انتقال داده بودین یا رابطه داشتین واسه باداری؟!

چند هفته هستی عزیزم که هنوز شیاف داری؟ لکه و خونریزی داری؟ 

لکه وخونریزی ندارم. هفته هفدهم. تمام شده.

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
مبارکه عزیزم، چندتا جنین انتقال دادی که دو قلو شد؟

دوستان تا بلاست

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
دوتا بلاست

ای جانم، عالیه، ان شاالله بسلامتی و دل خوش بغلشون بگیری، کجا ای وی اف کردی؟ تعیین جنسیت کردی؟ منم دختر سوم  رو خدا خواسته باردارم، دختر بزرگم از اول داداش دوقلو میخواست ولی تا حالا خدا ناخواسته، تصمیم دارم اگه بازم دلش خواست برم ای وی اف

نه عزیزم من شیراز نیستم ولی میگردم پیدا میکنم، ممنونم 

عه چرا تو ذهنم همش بود شما شیرازی هستی    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

[QUOTE=131615730]جدي انقدر مهمه منم ٤ بار انتقال منفي داشتم با اين كه كيفيت جنينام خوبه 

پایین اومدنش مهمه.وگرنه منفی یاسقط میشه.به نظرم حتما ازمایشهای تکمیلی روانجام بدین

لک لانه گزینی هم میتونه این شکلی باشه!انتقال داده بودین یا رابطه داشتین واسه باداری؟!

آره عزیزم من ۴ساله در حال اقدامم هیچ نتیجه نگرفتم😔 الان طبیعی اقدام کرده بودم...عصر یه درد شدید توی رحمم اومد داشت نفسمو میگرفت فک کردم پریود شدم ولی دیدم فقط ترشح دارم