2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت اشتباه کردی یا سونو

من پرسیدم چند وقتمه البته استرس داشتم چون اون یکی جنین نمیدید انگار شنیدم که گفت هفت هفته و هفت روز ولی الان که دوباره تو متن سونو که انگلیسیه دقت کردم نوشته هفت هفته و صفر روز یعنی 7w0d،،،  که درواقع این باید درست باشه

خرنوب روهم میشه تو اب جوشونده ومصرف کردهم اینکه بدی توعطاری هابرات اسیاب کنن بعدش هر روز یه قاشق بخو ...

کجا ازمایش ایمنی انعقادی داره؟

کجا ارزون تره

اون یکی ازمایش ها رو کجا داره

راستی هیستروسکوپی هم انجام بدم یا نه؟

اخه عکس رنگیم خوب بود

بچه ها من امروز رفتم سونوی غربالگری،  دکترم گفت جواب سونو رو بیار تا بعدش آزمایش خون غربالگری ...

سلام گلم، منم امروز غربالگری بودم، دکتر از قبل تو دفترچه ام نوشته بود آز، سونو هم گفت نهایت تا فردا صبح میتونی بری آز بدی، بیشتر طولش نده. حالا من نمیدونم دکتر شما چرا اینطور گفته!

من پرسیدم چند وقتمه البته استرس داشتم چون اون یکی جنین نمیدید انگار شنیدم که گفت هفت هفته و هفت روز ...

تیارا جون مبااااااارکه انشاالله به موقع و سالم بغلش کنی 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها شما میدونین چه جوری آز خون غربالگری اول رو تو نسخه می نویسن؟

دکترم یه آز خون نوشته ولی توش ویتامین د و اینا هم داره، میخوام ببینم اگه یادش رفته بنویسه سریع زدم پیشش تا از سونوی غربالگری زیاد نگذشته برام بنویسه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده