2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
منم بیهوشی دوست دارم چون سوای عوارض، وحشتناک میترسم . اما متاسفانه دکترم قبول نکرد نمیدونم چرا 😐

نگران نباش دوستم منم فوق العاده میترسیدم فکر میکردم بیحس بشم خیلی بیقرار میشم.چون خودمم تو کار درمانم میدونستم دارن چیکار میکنن مرحله به مرحله شو میدونستم.ولی اونی نبود که فکر میکردم.خوبی بیحسی اینه که صدای بچه تو میشنوی و از سلامتش مطمئن میشی بعد تا چندساعتم بیحسی درد نداری.چون سزارین دردناکه

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام دوستان ،دکتر گفته زایمان با بی حسی ان ...

من اگه بخوام دوباره سزارین کنم بیحسی رو ترجیح میدم.بیحسی خیلی بهتره.بیهوشی دارو به بچه میرسه.فکر کن یک درصد موقع درآوردن بچه دچار مشکل بشن بچه داروی بیهوشی زیادی از طریق بندنافت میرسه بهش.کلا من خیلی دقت کردم دیدم بچه هایی که با بیهوشی به دنیا میان هم رنگ پوستشون خوب نیس و کبوده و هم تنفسشون و هم شلن.طول میکشه گاهی نیاز به اکسیژن پیدا میکنن تا حالشون خوب شه...برای ماها که با آی وی اف این همه دارو و آزمایش و تزریق رو تحمل کردم به نظرم خنده داره ترسمون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

من خیلی وقته با دکتر خودم ویزیت نشدم.۱۷ هفته ام

ب این دکتری هم ک میرم پیشش اعتماد کامل ندارم آخه تخصصی تو آی وی اف نداره

یه شرح حالی از خودم میگم اگه جایی رو درست نرفتم بهم بگید

من ۱۲ هفته سونو ان تی دادم همه چیز خوب بود

طول سرویکسمو گفت ۳۶.خوبه یعنی؟ ممکنه تغییر کنه؟

سونو آنومالی رو هم باید واژینال انجام بدیم؟ اگه ندیم چی؟

آزمایش خون هم تا هفته ۱۲ فقط انجام دادم این دکتر آزمایشی واسه آنومالی ننوشته برام .شما داشتید اینو؟

🎈🎈🎈🎈🎈

بچه ها داروهام اینان کفایت میکنه؟؟؟؟؟

فروفورت.osteo.و Apovital prenavit

ممنون جانم، ان شاالله تو هم بری سونو و خوش خبر بیای عزیزم

سلام منم رفتم سونو انروز😍 گفت دوتا ساک هست یکیشون ۷ هفته و یک روز بود قلبش میزد قربونش برم😍😍😍😍 یکی ۶ هفته و یک روز ضربان نداشت😥😢 گفت ده روز دیگه بیا ، بنظرتون قلبش میزنه؟ من میگم‌وقتی تا اینجا تونسته رشد کنه ان شاالله بقیشم میتونه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام منم رفتم سونو انروز😍 گفت دوتا ساک هست یکیشون ۷ هفته و یک روز بود قلبش میزد قربونش برم😍😍😍😍 ...

خدارو شکر، تبریک میگم عزیزم، ان شاالله دفعه بعدی قلب اون قل هم میزنه، سونو شکمی انجام دادین؟ 

سلام منم رفتم سونو انروز😍 گفت دوتا ساک هست یکیشون ۷ هفته و یک روز بود قلبش میزد قربونش برم😍😍😍😍 ...

خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  اره آن شالله حتما قلب اون قل هم میزنه آخه سنش کمتر احتمالا دیرتر لانه گزینی کرده هنوز برای تشکیل قلب زمان هست،،،  منم خیلی دعا کن عزیزم

خداروشکر عزیزم😍😍اره هنوز فرصت هست واس اون.یکی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مبارکه عزیزم 😍😍😍

استرس نداشته باش اون قل خیلی کوچیکه ۶هفته 

اگه مثلا ۶روز  دیگه بری ضربانش رو میبینی 

ولی همون ۱۰روز دیگه برو به خاطر کرونا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان این سونو قلب هست، اگه کسی میتونه تفسیرش کنه ممنون میشم

گلم مبارکه همه چی نرماله 😍😍

فکر کنم هماتوم داری درسته ؟ دکتر سونو گفت؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم مبارکه همه چی نرماله 😍😍 فکر کنم هماتوم داری درسته ؟ دکتر سونو گفت؟ 

آره یه چیزایی گفت، ولی خیییلی شلوغ بود امروز و حسابی عجله داشت، اما من لکه بینی و. خونریزی ندارم، هماتوم بدون لکه و خونریزی هم میشه؟ یعنی باید استراحت مطلق باشم

آره یه چیزایی گفت، ولی خیییلی شلوغ بود امروز و حسابی عجله داشت، اما من لکه بینی و. خونریزی ندارم، هم ...

اره میشه خواهر شوهر منم هیچ گونه خونریزی نداشت ولی هماتوم داشت 2هفته استراحت مطلق کرد جذب شد 

شما روز انتقالتون کی بود؟

ضربان قلبش چند بود؟