2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
سلام هاناجون خوبی دخملی خوبه❤😍؟ بزرگ شده؟حتما الان غذا خورشده دیگه

سلام عزيزم مرسى خوبيم آره ماشالله بزرگ شده و غذا مى خوره 

خودت خوبى؟پسر گلت خوبه؟؟

اصلا خبر اينجارو مدتهاست ندارم انشالله همه منتظرها به خواسته قلبيشون برسن🙏🏼🙏🏼

سلام  دوستانی که مامان شدن ایا بند ناف بچه رو بستید ؟؟؟ اخه الان یادم اومد تو سیسمونی ناف بن ...

نه عزيزم اصلا لازم نيست ببندى من هر چند وقت يه بار با  اكسيژنه تميزش مى كردم و بهم هم گفته بودن اصلا الكل استفاده نكنم و همونجورى باز باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممم به روی ماهت گلممم چطوری خوبی گل دختری خوبه 😍😘فکرکنم الان حسابی شلوغ شده باشه 😍 سلامت ...

مرسى الهامى آره دخترم وارد ٩ ماه شده 

واقعا يادش بخير روزهاى سختى بود اما آخرش شيرين شد انشالله قسمت همه منتظرها

مى دونم كلى با دخترت سرت شلوغه براتون بهترينهارو مى خوام😘😘

بله مطمئنا اطلاعات شما کامل پس من اشتباه کردم محاسبش همون ۱۴ بعلاوه روزهای انتقال بودش خودمم شک داشت ...

نه عزیزم اصلاً مهم نیست، منم که طبیعی باردار شدم تاریخ پریودیم با سونو، 5 روز اختلاف داره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شما میدونید من باید تو مرکز ناباروری برای اولین بار نوبت سونو بگیرم یا مطب؟؟ آخه تو رویان بخش سونو م ...

عزيزم من تهران نیستم که بتونم تو این مورد راهنمایی کنم، ولی اینو بگم شما میتونی بعد از مثبت شدن زیر نظر پزشک زنان البته با تخصص ناباروری باشی، مثلاً من خودم یزد آی وی اف انجام دادم، مسلما نمیتونستم هر بار برای ویزیت و سونو برم یزد و برگردم، فقط بازم تأکید میکنم پزشک ناباروری باشه که از داروهای آی وی اف و کلا مسیر آی وی اف رو مطلع باشه، همین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام به همگی.مامانهای عزیز خبر دارین که تو این شرایط کرونا مراکز نباروری ایا انتقال جنین میدن یا نه؟

سلام عزیزممم ابن سینا گفته از ۲۳ باز میشه ولی باز معلوم نیست شرایط چی پیش بیاد من خودم فقط دلم می خواد باز بشه برای تمدید فریز جنین برای انتقال گفتم خرداد یا تیر برم که هم تیشالا شرایط بهتر بشه هم روبه گرما بره که خطرناک نباشه چون واقعا باردار بشیم برای ازمایش و سونو  معلوم نیست کی کرونا داره اونجا میاد توم یکم صبر کنه می دونم خیلی انتظار بده ولی مجبوریم 

من باید ۹ پری میشدم هنوز پری نشدم شمام دومین پری بعد انتقال منفی عقب انداختین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من اومدم، من بی حالت،  من بی علایم

عزیزم مامان بی حالت و علامت زیاد داشتیم خیالت جمع!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای آنا جون سلام خوبی؟بچه ها خوبن؟پیامتو دیدم یهو ذوق کردم،فک کردم نمیای اینجا.عزیزم انشالله همیشه س ...

سلام بخ روی ماهت عزیز..... 

والا دلم همش پیشتونه.... 

هر لحظه ای که بتونم وقت خالی پیدا کنم سریع میام اینجا ولی یه جورایی یه مدته تایمم دست خودم نیست هم چون مشغول بچه هام هم درگیر کارم هستم.... 

الان چون همسرم هست بیشتر وقت ازاد گیر میارم چون همسرم الان وقت بیشتری با بچه ها میگذرونه به خاطر تعطیلات.... 

از شنبه بازم وقت ازادم خیلی محدودتر میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۱۲اسفندانتقال دادم رفتم سونوگفتش

از 12 اسفند تا الان میشه 4 هفته و 3 روز دو هفته هم روش میشه 6 هفته و 3 روز.... 

سن جنینم بذاری روش دقیقتر میشه اما بازم ممکنه یکی دو روز بالا پایین بشه.... 

ولی خوب برا من دقیقا با همین محاسبه میخوند.... 

میگم آخه شرایطش چجوریه از رو چی تشخیص میدن که کی باید قطع بشه؟

والا فکر کنم به ضخامت آندومتر و دز تجویزی و شرایط و خونریزی داشتن و نداشتن و خیلی چیزای دیگه که نمیدونم احتمالا ربط داره....