2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ممنون اناجون درست میگین.. نمدونم.چرا من عجله دارم😅فقط هم بخاطر وزن نگرفتنش هست و اینکه خوب شیرنمیخ ...

شیر خشکشو عوض کردی نفسی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم نمتونم وزن کنم.وزنه هم.تو خونه ندارم کلا کنجکاوم بدونم وزنش چقدره

4 ماهگی وزن کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من یکی دو بار برا پسرم فرنی درست کردم خوب میخورد ولی یخورده برا دسشویی کردن مشکل داشت یعنی دیر ...

راستی یه چیزی اگه بچه تون مشکل دفع داشت یعنی چند روز گذشت و شکمش کار نکرد دکتر دخترم یه چیزی گفته بود من امتحان میکردو در حد ثانیه جواب میداد.... 

میگفت گوش پاک کن رو به روغن زیتون آغشته کن و آروم مثل شیاف مقعدی استفاده کن.... 

یعنی به سه ثانیه نمیکشید شکمشون کار میکرد.... 

اما خوب فرت فرت قرار نیست استفاده کنین اگه دیدین سه چهار روز خبری نشد امتحان کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان خوبی؟ یه سوال بعداز انتقال تزریق امپول پروژسترون روشکم نباید خوابید؟ 

عزیزم من کلا تزریقام به پهلو میخوابیدم رو شکم نمیخوابیدم... 

حتی الانم دیگه عادت کردم تزریق داشته باشم به پهلو میخوابم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای مرسی عزیزم من مشکل ذخیره ندارم ذخیره ام ۶ بود . هیچ مشکلی ندارم همه چی سالم ولی خوب تا حالا قسمت ...

عزیزم اگه بعد سه بار ای ی و آی و میکرو جواب نگرفتی حتما آزهای تکمیلیو انجام بده احتمال زیاد مشکلی هست که باید حد بشه.... 

برا مام با همین ازهای تکمیلی مشکلاتمون رو شدن

ابن سینا گفت ۲۳ باز میشه  باز بشه برم تمدید کنم جنین فریزموو چون تبان پانکچر شدم و ۶ماه فریز ک ...

عزیزم تماس بگیر اما نگران نباش اونا جنینارو نگه میدارن اینطور نیست که زمانت گذشت دور بریزن.... 

حتی الانم من بعد 5 سال بخوام برم سراغ جنینام احتمال زیاد باشه فقط فکر کنم نهایتش اینه بگن چند سالی که هزینه فریز رو ندادم بدم.... 

ممنون اناجون درست میگین.. نمدونم.چرا من عجله دارم😅فقط هم بخاطر وزن نگرفتنش هست و اینکه خوب شیرنمیخ ...

عزیزم بچه های من وزنشون موقع تولد پایین بود و از شانسم 6 ماه بیشترم شیر نداشتم اما همون روال عادی شیردهی و تغذیه رو به ترتیب جلو رفتم شکر خدا نه کمبود وزن دارن نه مشکلی.... 

نگران وزنشم نباش وزن میگیره.... 

تو عادی برو جلو.... 

جدی همش دلم شور میزد ممنونم عزیزممم

نه بابا عمرا به خاطر یکی دو ماه همچین کاری بکنن مگه شهر هرته؟؟؟؟ 

من یکی از دوستام بعد چند سال سراغ جنیناشو گرفته بود وجوه واریز نشده رو یه جا واریز کرذه بود.... 

برا شما که جای نگرانی نداره! 

شیر خشکشو عوض کردی نفسی؟

ن.هنوز همون قبلیا عمده خریده بودم  دارم میدم 1دونه دبگه مونده تموم شد عوض میکنم

چون دیگه از اون شیر هم.گیر نمیاد خواه ناخواه باید شیرش عوض کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
4 ماهگی وزن کردی؟

اره 4ماهگی 6200بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بچه های من وزنشون موقع تولد پایین بود و از شانسم 6 ماه بیشترم شیر نداشتم اما همون روال عادی شی ...

اناجون حالا پسرمن وزن تولدش خوب بود3500بود ماه اول هم تقریبا خوب وزن گرفت ولی ماهای بعد نه دیگه

منم شیر نداشتم از اول شیرخشک دادم شیرخودمم روزی دوسه بار ب زور بخوره اونم.ناچیزه