2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خوب باید با خیلی کم شروع کنی....  البته من کلا فرنی و حریره چون دیدم نخوردن دیگه ندادم....&nbs ...

سلام آنا جان خوبی؟ یه سوال بعداز انتقال تزریق امپول پروژسترون روشکم نباید خوابید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانمایی که قرار بود انتقال بدن می خوایین چیکار کنین ؟ شرایط بدی شده

من که فعلا زنگ نزدم مطب ببینم بازن یا نه اصلا انجام میدن یا نه  فردا مگه اینکه زنگ بزنم ببینم چه خبره شما چی پرسیدین

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام گلم.برو طبیعی اقدام کن ان شاالله که خدا بهتون گل پسر میده .به خاطر وجود ماهک هم روزی هزاران بار شکر کن و  برای من و همه ی منتظرها هم دعا کن تا چراغ خونمون روشن بشه.من ۷ساله تو مطب دکترها دنبال درمان هستم ولی هنوز نتیجه نگرفتم قرار بود فروردین برم برای انتقال وفقط ۲تا جنین فریز دارم ولی اصلا به انتقال تو این اوضاع فکر هم نمی کنم .

عزیزم بله خیلیا بودن بعد چند بار منفی جواب گرفتن....  من خودم بعد دو تا منفی با کلکسیونی از مش ...

وای مرسی عزیزم من مشکل ذخیره ندارم ذخیره ام ۶ بود . هیچ مشکلی ندارم همه چی سالم ولی خوب تا حالا قسمت نشده باردار شم . خیلی این پستی که گذاشتی بهم امید داد . همش فکر میکنم اگه چند بار میکرو ام منفی شد چی کار کنم. تا حالا سه تا ای یو ای منفی و یک میکرو منفی داشتم.

مهیا جان بارداری؟

من برا تواد پسرم اقدام کردم و چون یه سری داروهایی که منعه برا ذخیره خون بند ناف هم مصرف نکرده بودم همه شرایطم اوکی بود روز زایمان به دکتر زنان خودم نگفته بودم که قراره از طرف بانک خون بیان  و نگو اونروز شانس من بوده یا قسمت نبوده پنج دقیه دیر رسیدن و تو ترافیک مونده بودن تا بخچال مخصوصشونو برسونن و دکترم هم چون نمیدونسته بند نافو دور انداخته بوده و بعدا میگف اگه میگفتی و میدونستم برات تا اومدن اونا نگه میداشتم. یا یکم دیر تر سزارینو شروع میکرده و به هر حال از دستم رفت ☹️😔😭و بعد این که نشد بانک خون هزینمو برگردوند 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من برا تواد پسرم اقدام کردم و چون یه سری داروهایی که منعه برا ذخیره خون بند ناف هم مصرف نکرده بودم ه ...

اشتباه ریپلای شده ببخشید من در جواب خانمی که پرسیدن میشه برا ذخیره خون بند ناف اقدام کرد گفتم 🙈🙈😅

سلام جانم .فعلا مجبوریم کنسل کنیم .تواین شرایط حتی اگه مراکز باز باشن بازم صلاح نیست انتقال بدیم

ای جووونم.چی باید بهشون بدیم؟من اینجا تو مرکز خریدا کلی مکمل و پوره میوه دیدم فقط نمیدونم باید از کی ...

عزیزم.غذاهای اماده رو.نده..خودت درست کن ..اول از فرنی و حریره معمولا بعد هم سوپ و.پوره و اینا..حالا هروقت زمانش شد خاستی غذا بدی بگو من از تجربیاتم بهت میگم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من که فعلا زنگ نزدم مطب ببینم بازن یا نه اصلا انجام میدن یا نه  فردا مگه اینکه زنگ بزنم ببینم چ ...

ابن سینا گفت ۲۳ باز میشه 

باز بشه برم تمدید کنم جنین فریزموو چون تبان پانکچر شدم و ۶ماه فریز کردن فک کنم تا اردیبهشت میشه با دکترمم صحبت کنم 

واقعا کار درستی نیست تو این شرایط

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گلم.برو طبیعی اقدام کن ان شاالله که خدا بهتون گل پسر میده .به خاطر وجود ماهک هم روزی هزاران بار ...

ایشالا زودی صاحب قرزند سالم میشین عزیزم اخه جنینای خیلی خوبی دارم این هنه خرج دلم می شوزه اگه نداشتم طبیعی حتما اقدام می کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم این کارو نکن....  برا معده شون خوب نیست....  من بهت توصیه نمیکنم....  بعدا ض ...

ممنون اناجون درست میگین..

نمدونم.چرا من عجله دارم😅فقط هم بخاطر وزن نگرفتنش هست و اینکه خوب شیرنمیخوره گفتم.بلکه غذاخوربشه بهترشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا من یکی دو بار برا پسرم فرنی درست کردم خوب میخورد ولی یخورده برا دسشویی کردن مشکل داشت یعنی دیر ...

عزیزم هروقت بخای بدی بایدمثلا از ی قاشق و رقیق بدی بعد بیشترش کنی..واینکه خب طبیعیه ی خرده گوارششون ب هم.ممکنه بریزه وروی دفعشون اثرداره.

بعد بذار هروقت خاستی بدی ترجیحا همون 6ماه مرتب بده کلا ن دیگه دوروزبدی دیگه ندی

طفلکی دختر من خورد به این کرونا بهداشت که بردم فقط واکسنشو زد هنوز قد و وزن ازین بچه نگرفتن ببینم چط ...

منم نمتونم وزن کنم.وزنه هم.تو خونه ندارم کلا کنجکاوم بدونم وزنش چقدره