2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم خدا بچه هاتو واست حفظ کنه...انشالله که ماها هم دومی رو طبیعی باردار بشیم از خدا عاجزانه م ...

ممنونم عزيزم ، خدا كوچولوي شما رو هم حفظ كنه و ان شا الله به زودي دومي رو طبيعي باردار بشي و مثل من ديگه فعلا از سومي بترسي . 😍😍😍 ان شا الله اين حس خوب قسمت همه دوستان گلم بشه .

سلام عزیزممممم....  چه قدر خوشحال شدم دیدمت اینجا....  ای جانم دیگه به غذا خوردن افتاده. ...

سلام آنا جون خوبى عزيزم؟اصلا فكر نمى كردم كه به تاپيك برگشته باشى بينهايت خوشحال شدم

دلم خيلى برات و همه بچه هاى دوره خودم تنگ شده اميدوارم كه مشكلت حل شده باشه هميشه به يادتم و از ته قلب دوستت دارم و هيچوقت فراموش نمى كنم روزهاى سخت چطور كنارمون بودى و بهمون دلدارى مى دادى

هميشه از خدا برات بهترينها رو خواستم و ايمان دارم همينجور هم خواهد بود.

روى ماهتو مى بوسم❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرجان تبريك ميگم زايمانتو، خدا حفظش كنه، التماس دعا، ميگم شما يادتونه اوايل بارداري يعني قبل از سونو ...

محیا جان باردار شدی؟؟؟؟؟؟ طبیعی یا با انتقال؟ خواهش میکنم استرس نداشته باش و مثبت فکر کن.

آفرين بهت💕هميشه به ياد تك تكتون هستم و دوستتون دارم😘

❤❤❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بر خلاف گذشته ، الان نه میگن ضدعفونی کنین ، نه بتادین و الکل و .... بزنین.  پوشکم نباید ...

چون من ماه قبلش انتقال داشتم و ی سری داروها استفاده کردم نمیشه . 

تو شرائطش نوشته بودم فلان داروها نباید استفاده شه که معمولا تو انتقال همه اونها استفاده میشه ، واسه همین پیگیر نشدم منم 

زینب جون خوبی @زینبی_بابا     @تورک_آنا   &nb ...

عزیزم هوا داره گرم میشه دیگه قتداق نمیکنن بچه رو.برا زخم سزارین هم روش باز باشه نیاز ب ضدعفونی هم نیس.بنظرم حموم هم مشکلی نداره بعد از عمل.پانسمان نکن روشو تا زودتر خوب بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان شما هم تو بارداری صداتون بم و گرفته شده مخصوصا تو ماههای اخر  طببعیه صدام میگیره 😔

آره عزیزم منم صدام کلفت شد یه جا خوندم تو بارداری پیش میاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرجان تبريك ميگم زايمانتو، خدا حفظش كنه، التماس دعا، ميگم شما يادتونه اوايل بارداري يعني قبل از سونو ...

سلام محبا جون خوبی عزیزم؟خیلی ب یادتم گلم دیروز تو فکرم افتادی یهو. باردار شدی؟

قربونت عزیزم ماهم.خوبیم خداروشکر من سرمیزنم هنوز بچه های قدیم.چنتاشون هستن.هرازگاهی

سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟میگم تو غذا رو کی شرو میکنی برا پسرت؟

ممنونم عزيزم ، خدا كوچولوي شما رو هم حفظ كنه و ان شا الله به زودي دومي رو طبيعي باردار بشي و مثل من ...

انشالله انشالله...😍😍😍من که اینقدر پررو هستم یادم رفته چقدر اذیت شدم سر بارداریم.بچه م هنوز دوماه و نیمشه دومی رو میخوام.با اعتماد به نفس کامل جلوگیری هم نمیکنم...

سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟میگم تو غذا رو کی شرو میکنی برا پسرت؟

سلام.عزیزم قربونت

من اخرین بار گ .پسرم بردم دکتر گفت6ماهگی غذاشروع کن.ولی چون خیلی وزن.نگرفته خودم دوس دارم زودتر شرکع کنم اخه 6ماهگی خیلی دیره بنظرم...مخصوصا گ.الان دیدم اکثر دکترا 4ماهگی میگن غذابدین

احتمالا 5ماه تموم شد شروع کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم قربونت من اخرین بار گ .پسرم بردم دکتر گفت6ماهگی غذاشروع کن.ولی چون خیلی وزن.نگرفته خودم ...

ای جووونم.چی باید بهشون بدیم؟من اینجا تو مرکز خریدا کلی مکمل و پوره میوه دیدم فقط نمیدونم باید از کی بهشون بدیم؟

سلام.عزیزم قربونت من اخرین بار گ .پسرم بردم دکتر گفت6ماهگی غذاشروع کن.ولی چون خیلی وزن.نگرفته خودم ...

طفلکی دختر من خورد به این کرونا بهداشت که بردم فقط واکسنشو زد هنوز قد و وزن ازین بچه نگرفتن ببینم چطوریه وضعیتش