2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ولی خیلی از خانوما روز نهم هاله میبینن😭😭این بارم نمیخواد بشه حتما😭😭شوهرم بیچاره دلش خوش بود میگف ...

جنین بلاست(۵روزه )روز نهم نشون میده.سه روزه روز یازدهم نشون میده

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
من الان روز نهم هستم یه رگه قهوه ای دیدم ،دارم پریود میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا اینقد استرس داری .شاید لک لاله گزینی باشه .مثبت فکر کن عزیزدلم .استرس برات سمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقد استرس داری .شاید لک لاله گزینی باشه .مثبت فکر کن عزیزدلم .استرس برات سمه

از صبح همینجوری اشک می ریزم اخرشم لک دیدم تو دستمال ،دفعه پیشم اینجوری شدم روز نهم لک دیدم بعد پریود شدم😔

یعنی یه روز منم مامان میشم  
سلام الهامى جون مباركت باشه عزيزم انشالله به سلامتى و قدمش پر از خير و خوشى باشه🙏🏼🙏🏼😍 عزيزم تا ...

سلام هاناجون خوبی دخملی خوبه❤😍؟ بزرگ شده؟حتما الان غذا خورشده دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره قربونت برم ،بالاخره منم مامان شدم😭😍😍 برام دعا کن بقیش به خوبی پیش بره 😘😘😘😘😘😘 

عزیزم انشاءالله دوران بارداریتو بخوبی وخوشی میگذرونی تا بغل کردن بچه یا بچه هات🌼🌼❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کیستی که جدار ضخیم نداشته باشه و ساده باشه موقع پانکچر با همون سوزن پانکچر که تخلیه بشه ممکنه دیگه ر ...

واقعا

یعنی ممکنه کیست اندومتریوزم برداشته باشن

خب این خوبه که

چرا همین کارو نمیکنن به جای لاپاروسکوپی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم نامید نباش استرس و ناراحتی خوب نیست واست... انشالله که لک لانه گزینی بوده 🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام بجه ها من ۱۲ انتقال بودم امروز،بیبی جک میزدم هاله ی خیلی کمرنگ بعد از ۱ساعت مینداخت طوری که هاله رو به زور میشد ببینی، رفتم آمایش خون ۳۹ بود تیتر بتام،خیلی کمه حالا؟ میشه دل بست بهش؟ 

سلام بجه ها من ۱۲ انتقال بودم امروز،بیبی جک میزدم هاله ی خیلی کمرنگ بعد از ۱ساعت مینداخت طوری که هال ...

مثبته دیگه، دو روز دیگه تکرار کن،ان شاالله حسابی میره بالا