2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
من برات پرسیدم تو  دایرکت جواب بده بهت میگم

باشه دستت دردنکنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
کي گف تا تابستون هست ،؟ پس ما بايد کي بريم؟

من میگم😁😁😁اخه بهداین زودی با این مردمانی که رعایت نمی کنن خودت چی قکر میکنی خودشون که گفتن تا اخر خرداد هست دیگه فکرشو بکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم😁😁😁اخه بهداین زودی با این مردمانی که رعایت نمی کنن خودت چی قکر میکنی خودشون که گفتن تا اخر ...

من کي برم؟ بنظرت کلينيک تعطيله؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام بچه ها 

ی سوال خنده دار اما حیاتی 😂🙈

میخوام شیر روشویی و عوض کنم که بچه رو برا شستشوی ساده هی تک حموم نبرم ، هیچ کی اینکارو کرده و شیر چ سایزی خریده که قشنگ راحت بشه بچه رو شست

سوال دیگه هم اینکه ایا به بچه بعد بدنیا اومدن ترنجبین و شیر خشت دادین و اگر بله به چ مقدار و چ میزان در روز 

@زینبی_بابا    

شما تا حالا میکرو کردی؟مشکل همسرتون فقط مورفو هست؟

بله انجام دادم کلا سه تا جنین داشتیم و انتقال داد و منفی شد قبل عید تو بهمن ماه، قرار شد اردیبهشت دوباره شروع کنیم که نمیدونم چیکار کنم؟ میشه بیمارستان رفت یا نه؟ کسی الان انجام داده 

من همسرم مورفولوژی ۱ درصد داره خودمم تنبلی تخمدان

اگه ابن سینا ۱۶ باز بشه حتنا رویانم باز میکنه 

شما میرین؟ سوالم اینه که کسی تو این وضعیت پر خطر میره؟ من باید دوره جدید آی وی اف رو از اردیبهشت شروع کنم ولی نمیدونم چجوری؟ میترسم اونجا کسی بیمار نباشه ؟ یا آلوده نشده باشه

والا هیچی بعید نیست عزیزم،، یعنی نمیشه قطعا بگی باردار نیستم شما حتما چند روز دیگه یه بی بی چک بزار ...

انشالا باشه من ۱۴ برج اگر نشدم بی بی میزنم چون باید ۸ برج میشدم به امید حق ببینیم چی میشه یه هو دیدی الکی الکی شدم😂😂😂😂😂ممنون از دعا قشنگت ایشالا خدا دامن تک تکتونو سبز کنه😍😍😍😍😍

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤