2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام گلم، شما هم ان تی نرفتی؟ یه باره رفتی آنومالی؟ چرا نرفتی؟ میشه یه باره گذاشت فقط آنومالی رفت! م ...

عزیزم تهرانی

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو عید مطب باز هست مگه؟ 

آره قبل عید به دکترم زنگ زدم گفت پنجم به بعد مطب بازه بیا تازه من بخاطر کرونا میترسیدم انتقال بدم دکترم گفت تو عیدم شدی بیا ربطی نداره آخه من آندومتریوزم با هر بار پری برمیگرده واسه همین دکترم میگه زودتر انتقال بده

بعدم دکتر من خیلی کارش درسته تعطیل نمیکنه دوهفته بره تعطیلات واسه خاطر مریضای خاصش که نیاز به مراقبت دارن شده باشه یه ساعتم باز میکنه مطبشو  

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام بچه ها من امروز پری شدم بعد ۴ ماه🤪میخوام فردا برم مطب دکترم واسه سیکل انتقالم دعا کنید به حق ا ...

انشالله عزیزم....برو خدا پشت و پناهت باشه.امیدوارم خبر بارداریتو زودتر بیای بدی

سلام عزیزان سال نو همگی مبارک با آرزوی سلامتی و مادر شدن همه😍🙏🏻

من ۴ساله نابارروری دارم پارسال آی وی اف کردم منفی شد حالا میخوام جنین های فریزمو انتقال بدم. فقط بهم بگید چی بخورمو چکار کنم که مثبت بشه انشاالله...چون دیگه جنین ندارم...

ان شاءالله سالم و سلامت به دنیا بیاد منم امسال خودم تنهایی یه عالمه کار کردم . خونه تکونی کردم 😂😂

عزیز حامله بودی منم بعد انتقال که سقط شد هنوز پریود نشدم 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
آره عزیزم میکرو کردم،۵ اسفند انتقال دادم،علائم تقریبا هفته پیش بود که درد کشاله ران داشتم الان چند ر ...

سلام، شما که ۵ اسفند انتقالتون بود هنوز سونو تشکیل قلب نرفتید؟؟؟  اگه نرفتید کی میرید؟؟