2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم متاسفم به امید خدا این بار نتیجه بده من گرید بی انتقال دادم ولی جنین گرید سی فریز کردم که ...

من سری قبل سه تا جنین با گریدهای آ، بی و سی انتقال داذم ک فقط یکیش گرفت

من از اول بارداریم هیچ علامتی نداشتم!نه ویار نه حالت تهوع!سونوی ان تی رو هم دادم و جنین سالم بود اما دوهفته بعد رفتم پیش دکتر خودم برا چکاپ ک اونجا بهم گفتن قلب جنین وایساده درحالیکه من اصلااا متوجه نشده بودم اما درد.زیر دل داشتم یه مقدار ک از اول بارداریم هم داشتم و دکتر میگفت چون سونوهات نرماله پس بش توجهی نکن!

مارک بلسون هست500گرفتم 3ونیم کیلویی هست و یه لگنه .بنظرم اگه میخای بگیری اول جاشو درنظر بگیر ی جای ث ...

مرسی عزیزم، نمیدونین چه مارکی خوبه؟ و اینکه من بگم اتوماتیک میخوام؟ زینبی جان هم گفتن خوبه بخرم و اینکه خودش تخلیه داشته باشه، مال شما خودت باید ٱبشو تخلیه کنی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من بعد از زایمان فهمیدم خوبه و بهتره خرید، اما به خاطر کرونا خونه نشین شدیم و با همون لباسشویی م ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت، فقط اینکه چه مارکی بگیرم، پیشنهادی نداری؟؟ اتوماتیک بگم میخوام؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مارک بلسون هست500گرفتم 3ونیم کیلویی هست و یه لگنه .بنظرم اگه میخای بگیری اول جاشو درنظر بگیر ی جای ث ...

نفسی جان، من به شوهرم گفتم میزارمش تو حمام، هروقت خواستیم حمام کنیم میزاریم بیرون، بعد دوباره میزاریم سر جاش، دیگه مجبورم چکار کنم 

نفسی جان، من به شوهرم گفتم میزارمش تو حمام، هروقت خواستیم حمام کنیم میزاریم بیرون، بعد دوباره میزاری ...

اره عزیزم منم همینکارو میکنم..

ببین اینو باید بذاریم بشوره بعد خودمون شلنگ تخلیه بذاریم پایین ک اب تخلیه شه بعد اب  بازکنیم ابکشی کنه..درسته کار مییبره ولی برامن ک کمردردم خیلی بهتر از نشستن و شستن بادست هست.

ولی اتوماتییک درسته گرونتره ولی بهتره یا از ایناهم بخای بگیری دوقلو بگیر ک خشک.کن مجزا داشته باشه

عزیزم.مارک نمیشناسم ک بهت بگم همینم خودم ازسیسمونی فروشی پیشنهاد داد منم برداشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خدا رو شکر خوبیم گلی عزیزم من شیرم کمه به تجویز دکتر شیر خشک میدم، و یه اتفاق خطرناک بعد از تو ...

عزیزم اوایل همه شیرشون کمه بعد بیشتر میشه منم شیرم کم بود اشتباهم این بود ک شیشه دادم ب پسرم الان دیگه خوب سینه نمیگیره.چطور فهمیدی شیرت کمه زینب جون؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خدا رو شکر خوبیم گلی عزیزم من شیرم کمه به تجویز دکتر شیر خشک میدم، و یه اتفاق خطرناک بعد از تو ...

سلام زینبی جون..خداروشکر که خوبین عزیزم

ان شالله با این تلاشی که میکنی خیلی زووود با خیال راحت بهش شیر خودت رو بدی

رویان هم که بسته ست من گیج شدم،،،  آزمایشگاهی هم که آزمایش دادم نمیگه مثبته یا منفی میگه به دکت ...

سلام تیارا جان.خیلی ذوق زده شدم دیدم مثبت شدی.ان شاالله صحیح و سالم بگیری بغلت.خواهش میکنم برا منم دعا کن.فعلا باید داروی تقویتی بخوریم و بعد دوباره از اول شروع کنیم.نا امیدم

خدایا شکرت  
سلام تیارا جان.خیلی ذوق زده شدم دیدم مثبت شدی.ان شاالله صحیح و سالم بگیری بغلت.خواهش میکنم برا منم د ...

ممنونم عزیزم، حسابی خودتونو تقویت کنید و روحیتونم ببرید بالا آن شالله به حق فاطمه زهرا حتما اینبار نتیجه میگیرید،،  منتظر خبرهای خوبتون هستیم

خیلی ممنونم آگه اشتباه نکنم شما تبریز بودی?کدوم دکتر تجویز گرده براتون?

اره عزیزم منم تبریزم دکترم شهلا دانایی هس من که خیلی قبول ش دارم از لحاظ سواد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام زینب جون  لباس بچه رو قبل پوشیدن با چی شستی  دوستان از چ پاک کننده ای برا شستشوی لب ...

ما شامپو بچه میزنیم.

از این پودر ۱ابون های بچه هم هست ، گاهی هم از اونا. ولی خوب تمیز کردن اونا سخته ، چون دونه دونه میمونه رو لباس ، دقیق باید شست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا     @نفسی835     @مرجانوآسمان     و بقیه بچه هایی ...

عزیزم من میخواستم برای اولیم بگیرم ، ولی انقدر رفتم تحقیق کنم دیر شد ، و ب خرید نرسید. یادمه نتیجه تحقیقاتم مارک فریدولین بود.

اوایل ک همش با دست میشستیم لباسا رو.

بعدشم تعداد شستشوها ک بالا رفت ، من میریختم تو لباسشویی ، یک مُد شستشوی لباس بچه داشت ک طولانی و آروم میشست لباسا رو.

دیگه نخریدم.

حالا سر این دوقلو ها ، نمیدونم .شاید چون دوتان کاربردی تر باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم عزیزم، حسابی خودتونو تقویت کنید و روحیتونم ببرید بالا آن شالله به حق فاطمه زهرا حتما اینبار ن ...

سلام چه خبر شما الان روز چندم انتقالید علایم دارید من 13 دهم انتقال دادم ولی اصلا هیچ علایمی ندارم هیچ. خیلی میترسم