2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

سلام دوستان

من قصدداشتم بعداز عید ایشالا میکرو کنم اماعفونتم اصلا خوب نمیشه که بتونم رحممو آماده کنم 

بعدازاقدام بشدت عفونت گرفتم ...دهانه رحمم زخم شد فریز کردم الان بعد از یکماه همچنان عفونت دارم ..نمدونم چرا بعداز فریز بازم خوب نشدم ....واقعا خسته شدم از عفونت واقدام های که باعث تشدیدش میشه

خیلی ناراحتم که این فریز وزخم وعفونتی که خوب نشده چیز بدی باشه ودرمان نشه وروی میکرو اثر منفی بذار

توروخدا صبح هرکس تجربه داره راهنماییم کنه که چیکار کنم

واژن ورحم من قبل ازاقدام تمیییز وسالم بود ولی الان ایقد پماد چنددوره زدم ایقد عفونت وزخم وخارش دارم ایقد سرکه زدم که احساس میکنم نابود شده 

نکنه اینا رو میکررو وبارداری اثر بزار ....میترسم زخمش بدخیم باشه که بافریز خوب نشده وعفونت دارم...

خیلی ناراحتم  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه اگه مينوشت پولش جدا حساب ميشد عروس كوچولو هم مثل من رفته رستاك ٤٨٠ جدا براي اكو قلب داده واي خد ...

نگران نباش عزیزم، اگر تونستی هفته 24 برو انجام بده 

البته یادمه واسه من دکتر احمدی تو سونو آنومالی در حد کلی قلب رو چک کرد (نه مثل اکو قلب) به صورت کلی و گفت خدا رو شکر خوبه

واسه دوستم چک کرده بود نقاط کلسیفیه دیده بود و بعد ارجاع داده بود متخصص قلب اطفال واسه سونو

خواستم بگم اگر چیزی میدیدن قطعا میگفتن، چون تو سونو آنومالی به طور مختصر و کلی چک میکنن قلب رو

پس استرس نگیر عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جون ميشه يه ليست از كارهايي كه بايد از اين به بعد انجام بدم رو بهم بگي تا اگه باز اين دكتراي اح ...

به همکارای زنان من احمق نگو گلی، بهت که گفتم حتما بررسی شده تو آنومالی، اصلا جزء روتین کار هست

والا عمده سونو ها همین تا آنومالی هست

بعدش دیگه نهایتا سه بار سونو وزن گیری و آنومالی هست و از هفته 30 به بعد هر ویزیت nst باید گرفته بشه

دیگه یواش یواش نمک رو حذف کن، سالاد الویه هم همین طور

مراقب افزایش وزن و فشار خونت باش، افزایش وزن زیاد خطر فشار داره

آهان راستی هفته 24 آزمایش تست تحمل گلوکز داری که خیلی اهمیت داره، همون موقع آز تیروئید، و CBC هم مینویسن برات

گلم در کنار اطلاعاتی که برای بارداری کسب میکنی و مطالعات مربوط به این دوران، واسه بعد از تولد هم حسابی مطالعه کن، الان وقت داری، بعدش خیلی سخته

در مورد اینکه آروغ گیری چه جوریه، در مورد ریفلاکس، اسهال، حساسیت غذایی، شیردهی، دوز از جون همه در مورد سندروم مرگ ناگهانی نوزاد و راههای جلوگیری و... 

تا میتونی از منابع معتبر همیشه اطلاعات کسب کن، چه بارداری چه بعدش

سلام زینب جون خوبی عزیزم گل پسرت خوبه؟میگم تو هم شیرخشک میدی ب نی نی؟شیر خودتم میدی؟نمیترسی دیگه سین ...

سلام خدا رو شکر خوبیم گلی

عزیزم من شیرم کمه به تجویز دکتر شیر خشک میدم، و یه اتفاق خطرناک بعد از تولد بچه ام افتاد که مجبور شدم شیشه بدم 

حتی نوع شیرخشک هم متخصص اطفال بهم گفت و طبق بررسی اون مطمئن شدم شیرم کم هست، خیلی هم مکمل و تقویتی و... امتحان کردم

تا وقتی میگیره سینه مو از خودم شیر میدم، اگر نگیره میدوشم تو شیشه بهش میدم، با اینکه خیلی وقت گیره و سخته برام، حتی یه قطره شیر داشته باشم بهش میدم، واسه همین خیلی سخته اینجا بیام سر بزنم، و هر وقت میام به همه میگم اشتباه من رو مرتکب نشن، تو دوران بارداری فریز نشن، خیلی اذیت شدم خودم، خیلی افسردگی داشتم، ان شاء الله برای بقیه دوستان تجربه بشه و روزهای بعد زایمان عالی رو داشته باشن

زينب جون الان جواب آنومالي رو نگاه كردم يه قسمت درباره قلب بود كه چندتا گزينه داشت كه خداروشكر همهش ...

خب خدا رو شکر، دیدی گفتم کلی بررسی میشه

اکو جزئیات رو وارد میشن، وقتی این موارد که گفتی نرمال هست دیگه خیالت راحت

اگر بحث کرونا نبود حتما تشویقت میکردم هفته 24 هم بری، ولی به صلاح نیست، خصوصا که سونو آنومالی هم خوب بوده 

سلام زینب جون  لباس بچه رو قبل پوشیدن با چی شستی  دوستان از چ پاک کننده ای برا شستشوی لب ...

سلام عزیزم مایع لباسشویی فیروز خریدم

نرم کننده هم فیروز

خارجی ها خیلی گرونن،استفاده نکردم تا حالا اما از فیروز راضی ام

@زینبی_بابا     @نفسی835     @مرجانوآسمان     و بقیه بچه هایی ...

گلم من بعد از زایمان فهمیدم خوبه و بهتره خرید، اما به خاطر کرونا خونه نشین شدیم و با همون لباسشویی میشورم اما جدا از لباس های خودمون

ببین من لباسشوییم یه کم حس میکنم ممکنه خراب بشه به خاطر اینکه رسما یک روز در میون یا دو روز در میون لباس های بچه به حدی میرسه که باید بشوری، ممکنه به لباسشویی فشار بیاد و اگر خراب بشه تهیه مجددش خیلی سخته اما کهنه شور نه

البته کهنه شور جوری بگیر که خودش آب رو تخلیه کنه نه اینکه مجبور بشی خودت خالی کنی، و گرنه چه کاریه با دست میشوره آدم

@مامان_سبحان۷

عزیزم ی دکتر متخصص گوارش نوزادان خوب میشناسی تو کرج؟پسرم خیلی بالا میاره همه علائم ریفلاکس و داره لعنت به این کرونا که نمیتونم بچمو ببرم دکتر😢😢 خیلی دلم براش میسوزه هر چی میخوره بالا میاره

خدا جونم شکرت...
عزیزم ببخشید نیاز مدارا، خب نگرانت میشم، و چون خودم هم لک و خون داشتم کاملا درکت میکنم

ممنونم عزیزدل 😍😘😘 شما از کی لک داشتین ؟ چطوری بود لک ها؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام خانما یه سوال داشتم من انتقال اولم با میکرو مثبت شد و باردار شدم اما متاسفانه تو هفته 12 قلب ج ...

سلام عزیزم متاسفم به امید خدا این بار نتیجه بده من گرید بی انتقال دادم ولی جنین گرید سی فریز کردم که رویان گفت خوبه ولی خدا میدونه راست گفته یا نه ..تو انتقال دوم هم تجربه ندارم ...... جنینای اولین میکروتون گریدشون چند بود ؟و قبل از سقط تو سه ماه اول نشونه خاصی داشتین؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
به همکارای زنان من احمق نگو گلی، بهت که گفتم حتما بررسی شده تو آنومالی، اصلا جزء روتین کار هست والا ...

فدات زينب جون خيلي راهنمايياي خوبي كردي🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خب خدا رو شکر، دیدی گفتم کلی بررسی میشه اکو جزئیات رو وارد میشن، وقتی این موارد که گفتی نرمال هست د ...

زينب جون يعني ميگي كلا بيخيال اكو قلب بشم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
منم تو آشپزخونه م همش کابینت، میشه عکسش رو برام بزاری، چه مارکی گرفتی؟ چند گرفتی؟ 

مارک بلسون هست500گرفتم 3ونیم کیلویی هست و یه لگنه .بنظرم اگه میخای بگیری اول جاشو درنظر بگیر ی جای ثابت بعد هم چیز بهتربخر .

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹